В Свиленград честват Международния ден на йогата

Сакар нюз
От Сакар нюз юни 21, 2016 09:40

В Свиленград честват Международния ден на йогата

Акценти

  • Организацията е на община Свиленград и се осъществява съвместно с посолството на Република Индия в България и двете местни йога школи.

Свързани публикации

Свиленград е един от деветте български града, сред които София, Пловдив, Велико Търново, Русе, Силистра, в които ще се чества Международният ден на йога – 21 юни. Така градът става част от мащабното отбелязване на този празник по целия свят. От 18:30 ч. в Спортна зала – Свиленград ще се проведе голяма празнична йога практика, отворена за всички желаещи. Организацията е на община Свиленград и се осъществява съвместно с посолството на Република Индия в България и двете местни йога школи.
В продължение на 2 часа всеки може да се включи в изпълнението на дихателни упражнения и асани, хармонизиращи духа и тялото. Практиката ще се води от Ивалина Кръстева-Недева – старши експерт „Хуманитарни дейности” към ОбА-Свиленград и инструктор по йога към фондация „Изкуството да живееш” и Иванка Миткова –  инструктор по йога към „Българската федерация по йога”.
Свиленград за втора поредна година се включва в световното честване на йога празника. Също така две поредни години 2014 и  2015 г. градът бе домакин на  Държавното първенство по йога.

Източник ОбА – Свиленград

Сакар нюз
От Сакар нюз юни 21, 2016 09:40
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.