В Свиленград честват Международния ден на йогата

Сакар нюз
От Сакар нюз юни 21, 2016 09:40

В Свиленград честват Международния ден на йогата

Акценти

  • Организацията е на община Свиленград и се осъществява съвместно с посолството на Република Индия в България и двете местни йога школи.

Свързани публикации

Свиленград е един от деветте български града, сред които София, Пловдив, Велико Търново, Русе, Силистра, в които ще се чества Международният ден на йога – 21 юни. Така градът става част от мащабното отбелязване на този празник по целия свят. От 18:30 ч. в Спортна зала – Свиленград ще се проведе голяма празнична йога практика, отворена за всички желаещи. Организацията е на община Свиленград и се осъществява съвместно с посолството на Република Индия в България и двете местни йога школи.
В продължение на 2 часа всеки може да се включи в изпълнението на дихателни упражнения и асани, хармонизиращи духа и тялото. Практиката ще се води от Ивалина Кръстева-Недева – старши експерт „Хуманитарни дейности” към ОбА-Свиленград и инструктор по йога към фондация „Изкуството да живееш” и Иванка Миткова –  инструктор по йога към „Българската федерация по йога”.
Свиленград за втора поредна година се включва в световното честване на йога празника. Също така две поредни години 2014 и  2015 г. градът бе домакин на  Държавното първенство по йога.

Източник ОбА – Свиленград

Сакар нюз
От Сакар нюз юни 21, 2016 09:40
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама