В ОДЗ „Ален мак” се гордеят с нов спечелен проект

Сакар нюз
От Сакар нюз юли 14, 2020 07:34

В ОДЗ „Ален мак” се гордеят с  нов спечелен проект

Акценти

  • Регионален вестник, # 27/911 година XVII, 10 - 16 юли 2020 г. излиза всеки петък в общините: Харманли, Тополовград, Симеоновград, Любимец, Свиленград, Ивайловград, Маджарово

Свързани публикации

„Аз обичам моето училище” е последният проект от поредицата одобрени и вече реализирани проекти, с който се гордее екипът на детска градина „Ален мак“ – Харманли.
Дарители са LigtSource ConnectionsLimited. Те направиха интериорен дизайн на детската градина и дариха фототапети, които са тематично свързани с герои от любими приказки и съдържат позитивни послания и думи. Идеята на този проект е освен красота и уют по занималните и коридорите, да има цветови баланс и равновесие, които е научно доказано, че намаляват агресията и успокояват децата. Следващ етап от проекта е засяване на билки от деца и екипа в занималните в подходящо декорирани саксии. Целият екип на детската градина цял месец боядисва,шпаклова и промени визията на детската градина.
Извършваните дейности по останалите проектите доведоха до много и само положителни промени в обучението, възпитанието и развитието на детския интелект и способности. Те допринесоха за по-добрата интеграция и социализация на децата с различна етническа принадлежност.
Реновирани са детските площадки, учебни занимални и други помещения в детската градина, по-добрена е материалната база и всичко това е в резултат на успешно изработените и осъществени проекти.
В истинността на тази информация може да се убеди всеки, който мине покрай двора на ОДЗ „Ален мак” и види цветния, красив и обновен екстериор, наситен с пързалки, люлки и различни игрови приспособления, които са удобни, безопасни и предпочитани от децата. Интериорът, твърдят деца и родители, е приказен, свеж и уютен.
Мултимедия, компютри, климатик и интерактивна дъска има почти във всяка занималня.
Директорът Чолева твърди, че добрите практики и реализираните амбиции на колектива са показателен пример за успех.
Детството на Харманли си има уютен дом и той е детска градина „Ален мак”.

Сакар нюз
От Сакар нюз юли 14, 2020 07:34
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама

Посещения

  • 9 864 716 преглеждания