В областта търсят 28 педагогически специалисти

Сакар нюз
От Сакар нюз септември 4, 2020 11:33

В областта търсят 28 педагогически специалисти

Акценти

  • Вестник "Сакарнюз", # 33/917 година XVII, 4-10 септември 2020 г. Излиза всеки петък в общините: Харманли, Тополовград, Симеоновград, Любимец, Свиленград, Ивайловград, Маджарово

Свързани публикации

Свободните места за учители, помощник-директори и педагогически съветник в областта са 28, става ясно от справката в Агенцията по заетостта.
В Тополовград има места за преподаватели по френски език, български език и литература, математика, физика и астрономия и информационни технологии. В Димитровград вакантните места са за учители по изобразително изкуство, двама по история и география, двама по английски език, технологии и предприемачество, математика, информатика и информационни технологии и помощник-директор по административно-стопанската дейност.
В Харманли местата са за учители по английски език, български език и литература, руски език, философия и двама начални учители. Търси се също така и училищен психолог.
В Свиленград са обявени места за учител по изобразително изкуство и педагогически съветник, в Минерални бани и Любимец – учители в прогимназиален етап.
В Хасково се търсят учители по математика, физика и астрономия, информационни технологии, български език и литература, две учителки в детска градина, помощник-възпитател и заместник-директор по учебната дейност. Началното месечно възнаграждение за учителите е 1085 лв.
Останалите нови свободни работни места в Хасково са за лекар – за експертиза на временна неработоспособност, двама продавачи, работник в кухня, склададжия, двама монтажници на кабели, шофьор на училищен автобус, портиер.
В Димитровград е обявена позиция за работник по озеленяването и трима шивачи, в Ивайловград – чистач на 610 лв.
На 9 септември от 11:00 часа на площад „Градска болница“ №3 ще се проведе Обща трудова борса. Тя ще е в Свиленград на 1 септември от 10:00 часа на улица „Гоце Делчев“ №6.

Сакар нюз
От Сакар нюз септември 4, 2020 11:33
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.