В началото на 2019 година започва регистрацията на каруци

Сакар нюз
От Сакар нюз ноември 23, 2018 15:09

В началото на 2019 година започва регистрацията  на каруци

От 2 януари 2019 г. Общинска администрация – Любимец, започва регистрацията на пътни превозни средства (ППС), теглени от животинска тяга (каруци).
Съгласно приетите от Общински съвет – Любимец промени на Наредба №4 за дейността по организацията на движението и дисциплината на водачите на превозни средства и пешеходците на територията на Община Любимец, регистрацията на каруците в града е задължителна.
Предварително всеки собственик на пътно превозно средство от този тип следва да подаде Заявление и Декларация по образец до кмета на Община Любимец. Документите и приложенията към тях се получават от деловодството на община Любимец, намиращо се в Информационен център на пл. „Трети март“. Собственикът е длъжен да заплати такса в размер на 20 лв. на гишето на отдел „Местни данъци и такси”.
В дните вторник и четвъртък, от 13.00 ч. до 15.00 ч., в района на бившето поделение на МНО ще се извършва регистрацията на превозните средства с животинска тяга.
Необходимо е собствениците да представят документ за платена такса и предварително да са оборудвали превозното средство с престилки за животинските отпадъци и фенер за движение през нощта.
Служител на администрацията ще предостави на собственика регистрационна табела и регистрационен талон. На превозното средство ще бъдат поставени два бели или жълти светлоотразителя и два червени светлоотразителя.
Всички водачи на каруци при движението си по улиците на град Любимец са длъжни да носят светлоотразителна жилетка и издадения регистрационен талон.
Контрол по спазването на Наредба № 4 ще се осъществява от органите на МВР и Общинска администрация – Любимец.

Сакар нюз
От Сакар нюз ноември 23, 2018 15:09
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама

Посещения

  • 9 267 540 преглеждания