В началото на 2019 година започва регистрацията на каруци

Сакар нюз
От Сакар нюз ноември 23, 2018 15:09

В началото на 2019 година започва регистрацията  на каруци

От 2 януари 2019 г. Общинска администрация – Любимец, започва регистрацията на пътни превозни средства (ППС), теглени от животинска тяга (каруци).
Съгласно приетите от Общински съвет – Любимец промени на Наредба №4 за дейността по организацията на движението и дисциплината на водачите на превозни средства и пешеходците на територията на Община Любимец, регистрацията на каруците в града е задължителна.
Предварително всеки собственик на пътно превозно средство от този тип следва да подаде Заявление и Декларация по образец до кмета на Община Любимец. Документите и приложенията към тях се получават от деловодството на община Любимец, намиращо се в Информационен център на пл. „Трети март“. Собственикът е длъжен да заплати такса в размер на 20 лв. на гишето на отдел „Местни данъци и такси”.
В дните вторник и четвъртък, от 13.00 ч. до 15.00 ч., в района на бившето поделение на МНО ще се извършва регистрацията на превозните средства с животинска тяга.
Необходимо е собствениците да представят документ за платена такса и предварително да са оборудвали превозното средство с престилки за животинските отпадъци и фенер за движение през нощта.
Служител на администрацията ще предостави на собственика регистрационна табела и регистрационен талон. На превозното средство ще бъдат поставени два бели или жълти светлоотразителя и два червени светлоотразителя.
Всички водачи на каруци при движението си по улиците на град Любимец са длъжни да носят светлоотразителна жилетка и издадения регистрационен талон.
Контрол по спазването на Наредба № 4 ще се осъществява от органите на МВР и Общинска администрация – Любимец.

Сакар нюз
От Сакар нюз ноември 23, 2018 15:09
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.