В Любимец се провежда бридж турнир

Дияна Атанасова
От Дияна Атанасова ноември 28, 2015 16:51

В Любимец се провежда бридж турнир

Акценти

  • По покана на организатора главен съдия на авторитетното състезание е Димитър Георгиев – един от най-добрите съдии по спортен бридж.

Свързани публикации

Тази година, в рамките на четири дни – от 26 до 29 ноември, в града се провежда VI Национален турнир по спортен бридж – Любимец. Той се реализира всяка година седмица преди християнския празник Никулден, а основен организатор е Колю Видев – привързан играч по спортен бридж.

В първия ден от турнира играчите посветиха играта в памет на любимчанина Костадин Димитров, един от запалените играчи по спортен бридж от Бридж клуб “Боровете“ – Любимец.

На следващия ден – 27 ноември, състезателите се надиграваха за Купата на град Любимец. По този повод господин Видев покани кмета на общината Анастас Анастасов да открие едносесийния бридж турнир.

Над 65 състезателни двойки от цялата страна изявиха желание да се включат в турнира. Част от състезателите са членове на Националния отбор по бридж, други са печелили престижни награди от национални и международни турнири по спортен бридж. Дамският отбор също участва със свои представители.

По покана на организатора, главен съдия на авторитетното състезание е Димитър Георгиев – един от най-добрите съдии по спортен бридж.

Бридж клуб „Боровете“ е член на Българска бридж федерация, а с всяка изминала година членовете му получават все повече престижни награди.

Дияна Атанасова
От Дияна Атанасова ноември 28, 2015 16:51
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.