В Харманли БСП представи вижданията си за промяна на България

Сакар нюз
От Сакар нюз март 12, 2017 20:33

В Харманли БСП представи вижданията си за промяна на България

Въпросите с ниските доходи на населението, състоянието на малкия и среден бизнес и битовата престъпност. Това бяха част от проблемите, които коментираха кандидат – депутати от „БСП за България“ на срещата си в Харманли. В салона за Културния център се бяха събрали членове и симпатизанти на червената партия.
Водачът Елена Йончева благодари на всички, че са дошли да ги подкрепят и каза, че е възможно да има промяна в България.
Втори в листата е свиленградчанинът Николай Динков. Той е на 59 години, женен, с деца и внучка. От 25 години има строителна фирма. 20 години съветник, а този мандат е председател на ОбС
„Не съм против строежа на магистрали и санирането, но когато има преизпълнение на държавния бюджет, разпределението трябва за бъде доста по справедливо. Както има пари за инфраструктура, така да има и пари за увеличение на пенсиите, каза той.“
В изказването си той коментира, че в момента в България се отчита, че средната работна заплата е 1 037 лева, но тя се формира на това, че в големите градове се получават много по-големи възнаграждения, а в малките, да не говорим за селата, това не е така. Чистачки взимат 460 лева, а специалисти с богат опит – 550 – 600 лева. В същото време в министерствата, където са огромни количества и където съкращения почти не настъпиха, получават по 2000 – 2600 лева. Къде е социалната справедливост, нямя я.
Според него малкият и среден бизнес няма достъп до европейските програми, защото има прекалено много бумащина и много администрация и много бюрокрация. В платформата на БСП е ясно записано: да опростим процедурите на достъп на малките и средни фирми до европейските средства.
„Аз съм човек от реалния бизнес и в Народното събрание мога да помогна със своето становище, със своята експертност по въпросите както по регионалната политика
и по отношение на малкия и средния бизнес, каза той пред присъстващите и припомни, че платформата на БСП започва с това „Поискай промяната“. „По всички тези примери трябва да се работи, за да може самата промяна да сработи и хората да заживеят по-добре,“ прикани той присъстващите.

Сакар нюз
От Сакар нюз март 12, 2017 20:33
Напиши коментар

5 Коментара

 1. Dimitar Petrov (@Jambo5008) март 13, 10:36

  Аз мисля,че е по-добре да няма правителство и министерства,защото всеки държавен служител краде колкото е бюджета на една средна частна фирма!

  Отговори на този коментар
 2. Красимир Георгиев март 12, 23:56

  Ако измрат всички червени​бабички, кой ли ще гласува за Вас.
  Не Ви вярвам и няма да гласувам.
  Надявам се, че все повече хора ще бъдат трезво мислещи и няма да висят на опашката за гласуване. Само така може да се промени нещо.

  Отговори на този коментар
  • глупчо март 13, 20:02

   ЛОШАТА ВЛАСТ Я ИЗБИРАТ ДОБРИТЕ ХОРА ДЕТО НЕ ГЛАСУВАТ….това го е казал сър Чърчил, а твоята позиция е чист мазохизъм пич,смени я ……

   Отговори на този коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама

Посещения

 • 9 670 399 преглеждания