В Деня на християнското семейство деца си пожелаха братче или сестриче

Дияна Атанасова
От Дияна Атанасова ноември 25, 2015 06:57

В Деня на християнското семейство деца си пожелаха братче или сестриче

С много настроение, песни, танци и стихотворения, свързани със сплотеността и любовта в семейството, децата от група „Бонбончета“ на ЦДГ „Рай – 2″ – Любимец, отбелязаха Деня на християнското семейство. Родителите, бабите и дядовците също бяха част от празничната програма, което направи празника още по-вълнуващ.

В духа на празника децата изпяха песен, в която призовават своите родители да им подарят братче или сестриче, за да не са сами в детската стая. Желанието на някои малчугани бе толкова силно, че те вложиха доста артистизъм в изпълненията си.

„Палавите котета“ от ЦДГ „Рай – 1“ също отпразнуваха Деня на християнското семейство. Педагозите на групичката учителките Ст.Маркова и Ц. Драгова бяха избрали нестандартен начин малчуганите да покажат на присъстващите родители традициите в християнството. Празничната програма премина под формата на забавно предаване с водещи на комични новини, шеговито представяне на времето, много песни, танци, стихотворения и скечове.

По време на краткия спектакъл една двойка момче и момиче се превъплътиха в роля на дядо и баба, които си спомняха младините. След това те, заедно с всички присъстващи дечица, танцуваха валс и забавляваха в духа на християнския празник.

Гост на тържествата кръстникът на групите – кметът Анастас Анастасов, който зарадва децата с торбички с лакомства.

Той ги поздрави за прекрасната програма и им пожела здраве и щастливо детство, а след това зарадва малчуганите с торбичка пълна с лакомства.

This slideshow requires JavaScript.

 

Дияна Атанасова
От Дияна Атанасова ноември 25, 2015 06:57
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама