В Деня на християнското семейство деца си пожелаха братче или сестриче

Дияна Атанасова
От Дияна Атанасова ноември 25, 2015 06:57

В Деня на християнското семейство деца си пожелаха братче или сестриче

Акценти

  • В двете детски градини имаше тържества по случай християнския празник

Свързани публикации

С много настроение, песни, танци и стихотворения, свързани със сплотеността и любовта в семейството, децата от група „Бонбончета“ на ЦДГ „Рай – 2″ – Любимец, отбелязаха Деня на християнското семейство. Родителите, бабите и дядовците също бяха част от празничната програма, което направи празника още по-вълнуващ.

В духа на празника децата изпяха песен, в която призовават своите родители да им подарят братче или сестриче, за да не са сами в детската стая. Желанието на някои малчугани бе толкова силно, че те вложиха доста артистизъм в изпълненията си.

„Палавите котета“ от ЦДГ „Рай – 1“ също отпразнуваха Деня на християнското семейство. Педагозите на групичката учителките Ст.Маркова и Ц. Драгова бяха избрали нестандартен начин малчуганите да покажат на присъстващите родители традициите в християнството. Празничната програма премина под формата на забавно предаване с водещи на комични новини, шеговито представяне на времето, много песни, танци, стихотворения и скечове.

По време на краткия спектакъл една двойка момче и момиче се превъплътиха в роля на дядо и баба, които си спомняха младините. След това те, заедно с всички присъстващи дечица, танцуваха валс и забавляваха в духа на християнския празник.

Гост на тържествата кръстникът на групите – кметът Анастас Анастасов, който зарадва децата с торбички с лакомства.

Той ги поздрави за прекрасната програма и им пожела здраве и щастливо детство, а след това зарадва малчуганите с торбичка пълна с лакомства.

За презентацията е нужен JavaScript.

 

Дияна Атанасова
От Дияна Атанасова ноември 25, 2015 06:57
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.