Уязвими лица ще получават „Топъл обяд у дома“ до края на годината

Сакар нюз
От Сакар нюз ноември 12, 2020 15:06

Уязвими лица ще получават „Топъл обяд у дома“ до края на годината

Акценти

  • Вестник „Сакарнюз“, # 43/927, година XVII, 13 - 19 ноември 2020 г. Излиза всеки петък в общините: Харманли, Тополовград, Симеоновград, Любимец, Свиленград, Ивайловград, Маджарово

Свързани публикации

„Топъл обяд у дома“ ще получат до края на годината уязвими лица в община Харманли. Това става ясно от Фейсбук страницата ѝ. Там е записано, че кметът Мария Киркова е подписала допълнително споразумение за удължаване на срока.
Така проектът „Целево подпомагане с топъл обяд в Община Харманли”, финансиран от националния бюджет чрез Агенцията за социално подпомагане се удължава до 31 декември.
Общо 170 представители на целевите групи от града и селата на общината ще получават супа, основно ястие, хляб и поне веднъж в седмицата десерт, приготвени от фирма „Център за работа с деца и младежи“ ЕООД.
От Общината съобщават, че в съответствие със санитарно-хигиените изисквания и спазването на всички мерки готовата храна се предоставя в пластмасови кутии за еднократна употреба.

Нова модерна вентилационна система е монтирана в кухненския блок на Домашен социален патронаж. Монтиран е нов аспиратор и така то отговаря на всички санитарни изисквания, като е съобразен с капацитета на работата и решава проблема с излишната влага. Пребоядисани са всички тавани, работни помещения и коридори.
В кухните на двата филиала на услугата в село Черепово и село Върбово също бе извършен частичен ремонт, а екипът на Домашен социален патронаж активно се включи в основното почистване, дезинфекция и освежаване след ремонтните дейности.

Сакар нюз
От Сакар нюз ноември 12, 2020 15:06
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама