Улица „Тракия“ изглежда съвсем друга с новия асфалт

Стоян Тонев
От Стоян Тонев декември 16, 2020 09:31

Улица „Тракия“ изглежда съвсем друга с новия асфалт

Акценти

  • Вестник „Сакарнюз“, # 47/931 година XVII, 11 - 17 декември 2020 г. Излиза всеки петък в общините: Харманли, Тополовград, Симеоновград, Любимец, Свиленград, Ивайловград, Маджарово

Свързани публикации

Емблематичната за населението на Тополовград улица „Тракия“ вече е асфалтирана. Преди няколко дни по уличното платно бе положена новата настилка и сега тя изглежда съвсем друга – обновена, свежа и някак си по-широка.
Улицата, всъщност нейният ремонт, се оказа добър пример за взаимодействие между различните институции при решаване на инфраструктурни проблеми, целящи подобряването живота на хората. В случая става дума за договореността и разбирателството за изпълнението на ремонта между Община Тополовград и ВиК – Хасково, район Тополовград. Бе преценено, че полагането на нова настилка върху стар и износен водопровод ще води да неприятности и излишни разходи на средства за ремонти и поддръжка.
Улицата е емблематична и това се дължи на факта, че преобладаващата част от населението на Тополовград е пряк наследник на бежанците и преселниците от Източна Тракия в периода след Балканските и Първата световна войни.

Стоян Тонев
От Стоян Тонев декември 16, 2020 09:31
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама

Посещения

  • 9 250 166 преглеждания