Удостоиха учител Харманли със Златна значка

Милена Митева
От Милена Митева декември 24, 2018 17:50

Удостоиха учител Харманли  със Златна значка

Акценти

  • Вестник „Сакарнюз“, #49/1289, 21 декември - 10 януари 2018 г. Вестник „Сакарнюз“, #49/1289, 21 декември - 10 януари 2018 г.

Свързани публикации

Учителл от Харманли бе удостоен с грамота „Синдикалист на годината – 2018“. Заслужи я Росица Христозова, председател на общинската структура на СБУ (Съюза на българските учители) към КНСБ. Тя стана носител и на Златна значка на Синдиката. Призовете й се връчват за постигнати високи резултати, личен принос, всеотдайност и професионализъм в синдикалната дейност и организационно укрепване на СБУ през 2018-та.
Госпожа Христозова получи наградата си на 38-мия съвет на Синдиката на българските учители, състоял се на 14 декември. Връчи й я президентът на КНСБ – Пламен Димитров.
Отличието бе присъдено от Европейски синдикален комитет по образованието, с председател Сюзън Флокен, и Съюза на българските учители, с председател Янка Такева.
„Радвам се, че съм част от Синдиката, защото той е най-големият в системата на работещите в средното образование“, каза госпожа Христозова.
„Образованието е свята кауза, която привлича достойни хора! Посвещавам тази награда на хората, които са в изпълнителния ми комитет и са неотлъчно до мен и хората от общинския координационен съвет, визирам председателите на синдикални организации в съответните учебни заведения. По случай Коледните и Новогодишни празници им желая много здраве и щастие на тях и семействата им“, допълни тя.

Милена Митева
От Милена Митева декември 24, 2018 17:50
Напиши коментар

1 Коментар

  1. КУРТЮ декември 25, 13:32

    Бе тоя синдикален мишок дето раздава златните значки що ще на повечето прес конференции на Теменужка атомната???

    Отговори на този коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама