Удостоиха учител Харманли със Златна значка

Милена Митева
От Милена Митева декември 24, 2018 17:50

Удостоиха учител Харманли  със Златна значка

Акценти

  • Вестник „Сакарнюз“, #49/1289, 21 декември - 10 януари 2018 г. Вестник „Сакарнюз“, #49/1289, 21 декември - 10 януари 2018 г.

Свързани публикации

Учителл от Харманли бе удостоен с грамота „Синдикалист на годината – 2018“. Заслужи я Росица Христозова, председател на общинската структура на СБУ (Съюза на българските учители) към КНСБ. Тя стана носител и на Златна значка на Синдиката. Призовете й се връчват за постигнати високи резултати, личен принос, всеотдайност и професионализъм в синдикалната дейност и организационно укрепване на СБУ през 2018-та.
Госпожа Христозова получи наградата си на 38-мия съвет на Синдиката на българските учители, състоял се на 14 декември. Връчи й я президентът на КНСБ – Пламен Димитров.
Отличието бе присъдено от Европейски синдикален комитет по образованието, с председател Сюзън Флокен, и Съюза на българските учители, с председател Янка Такева.
„Радвам се, че съм част от Синдиката, защото той е най-големият в системата на работещите в средното образование“, каза госпожа Христозова.
„Образованието е свята кауза, която привлича достойни хора! Посвещавам тази награда на хората, които са в изпълнителния ми комитет и са неотлъчно до мен и хората от общинския координационен съвет, визирам председателите на синдикални организации в съответните учебни заведения. По случай Коледните и Новогодишни празници им желая много здраве и щастие на тях и семействата им“, допълни тя.

Милена Митева
От Милена Митева декември 24, 2018 17:50
Напиши коментар

1 Коментар

  1. КУРТЮ декември 25, 13:32

    Бе тоя синдикален мишок дето раздава златните значки що ще на повечето прес конференции на Теменужка атомната???

    Отговори на този коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.