Учениците от „Желязко Терпешев“ събраха 1090 лева от Благотворителен базар

Дияна Атанасова
От Дияна Атанасова декември 19, 2017 15:39

Учениците от „Желязко Терпешев“ събраха 1090 лева от Благотворителен базар

Акценти

  • Гостите, уважили благородната кауза на учениците бяха кмета, инж. Анастас Анастасов, депутатът Георги Станков,

Свързани публикации

Ученици и учетили от средното учелище на Любимец събраха над 1000 лева от коледен благотворителен базар. Той се проведе на неделя, 17 декември, във фоайето на НЧ „Братолюбие-1884“. Той се състоя по инициатива на Ученически училищен съвет и групите по интереси по проект „Твоят час“- „Ръкотворница“, „Пинокио“ и „Да съхраним българското“.

По време на базара се предлагаха различни коледни сувенири и ръчно моделирани украси, изработени в групите по интереси, различни видове сладкиши, солени специалитети, домашно приготвени баници, обредни хлябове, баклави и други изделия.

Група от единадесетокласници предлагаха традиционна българска скара, с която привлякоха вниманието на голяма част от посетителите.

Каузата, около която се обединиха всички, бе да съберат средства, които да бъдат използвани за осъществяване на ученически инициативи през учебната 2017/ 2018 г., както и за подпомагане на деца в нужда.

В края на базара, представители на Ученическия съвет и учители преброиха събраните 1090 лв .

Част от гостите, уважили благородната кауза на учениците бяха кмета, инж. Анастас Анастасов, депутатът Георги Станков, учители от различните училища и жители на града.

За да внесат още по-голяма коледна атмосфера, организаторите осигуриха присъствие на Дядо Коледа и Снежанка, които любезно посрещаха гостите и им благодаряха за проявената съпричастност към каузата. Нетърпеливи да се снимат с добрия старец и неговата помощница бяха най-малките посетители на базара. Техните родители и близки също се възползваха от възможността да запечатат мил спомен с коледните гости.

За презентацията е нужен JavaScript.

Дияна Атанасова
От Дияна Атанасова декември 19, 2017 15:39
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.