Учениците от „Желязко Терпешев“ събраха 1090 лева от Благотворителен базар

Дияна Атанасова
От Дияна Атанасова декември 19, 2017 15:39

Учениците от „Желязко Терпешев“ събраха 1090 лева от Благотворителен базар

Акценти

  • Гостите, уважили благородната кауза на учениците бяха кмета, инж. Анастас Анастасов, депутатът Георги Станков,

Свързани публикации

Ученици и учетили от средното учелище на Любимец събраха над 1000 лева от коледен благотворителен базар. Той се проведе на неделя, 17 декември, във фоайето на НЧ „Братолюбие-1884“. Той се състоя по инициатива на Ученически училищен съвет и групите по интереси по проект „Твоят час“- „Ръкотворница“, „Пинокио“ и „Да съхраним българското“.

По време на базара се предлагаха различни коледни сувенири и ръчно моделирани украси, изработени в групите по интереси, различни видове сладкиши, солени специалитети, домашно приготвени баници, обредни хлябове, баклави и други изделия.

Група от единадесетокласници предлагаха традиционна българска скара, с която привлякоха вниманието на голяма част от посетителите.

Каузата, около която се обединиха всички, бе да съберат средства, които да бъдат използвани за осъществяване на ученически инициативи през учебната 2017/ 2018 г., както и за подпомагане на деца в нужда.

В края на базара, представители на Ученическия съвет и учители преброиха събраните 1090 лв .

Част от гостите, уважили благородната кауза на учениците бяха кмета, инж. Анастас Анастасов, депутатът Георги Станков, учители от различните училища и жители на града.

За да внесат още по-голяма коледна атмосфера, организаторите осигуриха присъствие на Дядо Коледа и Снежанка, които любезно посрещаха гостите и им благодаряха за проявената съпричастност към каузата. Нетърпеливи да се снимат с добрия старец и неговата помощница бяха най-малките посетители на базара. Техните родители и близки също се възползваха от възможността да запечатат мил спомен с коледните гости.

This slideshow requires JavaScript.

Дияна Атанасова
От Дияна Атанасова декември 19, 2017 15:39
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.