Ученици повишиха знанията си по английски език по забавен начин

Сакар нюз
От Сакар нюз април 7, 2017 16:47

Ученици повишиха знанията си по  английски език по забавен начин

През 2016-2017 в НУ “Отец Паисий“ – Харманли се организира дейност по интереси „Английски език и информационни технологии“ по проект „Твоят час“, с ръководител Петя Димова – старши учител чужд език 1-4 клас.
Учениците от 4а клас по забавен начин повишаваха знанията си по английски език чрез усъвършенстване на технологичните си умения за работа с компютър, изготвяне на видео презентации, тестове и анкети онлайн от самите тях. Те споделяха в мрежата своите преживявания и интересен снимков материал от работата си в училище.
За празника Свети Валентин бяха изработени картички от всеки от тях чрез програмата „Meme generator” и се включиха в европейския проект по програма e-Twinning на тема „Hearts and Valentines“.
На 4 април беше откриването на изложбата с материали от проекта „Английски език и информационни технологии“, на която присъстваха родителите на учениците и техните учители.

Придобитите знания на госпожа Димова и госпожа Христозова, посетиха курсове на тема „Информационните технологии в процеса на обучението“ и “Английски език и методология на преподаване на 21 век“ по програма Еразъм+  през август, 2016 година, когато бяха приложени в училище.

Сакар нюз
От Сакар нюз април 7, 2017 16:47
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама