Ученици повишиха знанията си по английски език по забавен начин

Сакар нюз
От Сакар нюз април 7, 2017 16:47

Ученици повишиха знанията си по  английски език по забавен начин

През 2016-2017 в НУ “Отец Паисий“ – Харманли се организира дейност по интереси „Английски език и информационни технологии“ по проект „Твоят час“, с ръководител Петя Димова – старши учител чужд език 1-4 клас.
Учениците от 4а клас по забавен начин повишаваха знанията си по английски език чрез усъвършенстване на технологичните си умения за работа с компютър, изготвяне на видео презентации, тестове и анкети онлайн от самите тях. Те споделяха в мрежата своите преживявания и интересен снимков материал от работата си в училище.
За празника Свети Валентин бяха изработени картички от всеки от тях чрез програмата „Meme generator” и се включиха в европейския проект по програма e-Twinning на тема „Hearts and Valentines“.
На 4 април беше откриването на изложбата с материали от проекта „Английски език и информационни технологии“, на която присъстваха родителите на учениците и техните учители.

Придобитите знания на госпожа Димова и госпожа Христозова, посетиха курсове на тема „Информационните технологии в процеса на обучението“ и “Английски език и методология на преподаване на 21 век“ по програма Еразъм+  през август, 2016 година, когато бяха приложени в училище.

Сакар нюз
От Сакар нюз април 7, 2017 16:47
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.