Ученици от “Магията на цветовете” покориха „Сребърна”

Стоян Тонев
От Стоян Тонев юни 24, 2018 16:34

Ученици от “Магията на  цветовете” покориха „Сребърна”

Ученици от Тополовград спечелиха награди от национален конкурс. В началото на месец юни, възпитаници от СУ „Д-р П. Берон”, участници в Групата за приложни изкуства „Магията на цветовете”, с ръководител Кръстьо Кръстев, участваха в ХХІІ Международен екологичен форум „Сребърна 2018” в Силистра.
Там талантливите тополовградски деца се представиха отлично, като в съпътстващата екофорума изява – Национален конкурс по изобразително изкуство „Земята наш дом”, журито присъди на групата „Магията на цветовете” Специалната награда.
Във втората възрастова група при ученици от V до VІІ клас, ученичката от VІ клас на тополовградската гимназия Кристияна Димитрова Джингова бе класирана на първо място.
Пак първо място в следващата възрастова група от VІІІ до ХІІ клас бе присъдено на двете тополовградски осмокласнички – Василена Иванова Замова и Росица Славова Трендафилова. Творбите и на трите момичета са в стил „Оригами”.
Ръководителят им господин Кръстев се надява, че ще запазят своя интерес към изобразителното изкуство и ще развият своите безспорни дарования в тази сфера на културата.

Стоян Тонев
От Стоян Тонев юни 24, 2018 16:34
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.