Ученици от “Магията на цветовете” покориха „Сребърна”

Стоян Тонев
От Стоян Тонев юни 24, 2018 16:34

Ученици от “Магията на  цветовете” покориха „Сребърна”

Ученици от Тополовград спечелиха награди от национален конкурс. В началото на месец юни, възпитаници от СУ „Д-р П. Берон”, участници в Групата за приложни изкуства „Магията на цветовете”, с ръководител Кръстьо Кръстев, участваха в ХХІІ Международен екологичен форум „Сребърна 2018” в Силистра.
Там талантливите тополовградски деца се представиха отлично, като в съпътстващата екофорума изява – Национален конкурс по изобразително изкуство „Земята наш дом”, журито присъди на групата „Магията на цветовете” Специалната награда.
Във втората възрастова група при ученици от V до VІІ клас, ученичката от VІ клас на тополовградската гимназия Кристияна Димитрова Джингова бе класирана на първо място.
Пак първо място в следващата възрастова група от VІІІ до ХІІ клас бе присъдено на двете тополовградски осмокласнички – Василена Иванова Замова и Росица Славова Трендафилова. Творбите и на трите момичета са в стил „Оригами”.
Ръководителят им господин Кръстев се надява, че ще запазят своя интерес към изобразителното изкуство и ще развият своите безспорни дарования в тази сфера на културата.

Стоян Тонев
От Стоян Тонев юни 24, 2018 16:34
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама