Ученици от четири села получиха подаръци от Германия

Сакар нюз
От Сакар нюз декември 13, 2019 10:53

Ученици от четири села получиха подаръци от Германия

Учениците от четири села в община Харманли получиха подаръци. По волята на дарителя Round Table 3 Plovdiv това бяха възпитаниците на училищата в Бисер, Българин, Иваново и Славяново. Подаръците са подготвени от хиляди техни връстници от Германия, които са се включили в благотворителната кампания.
Екипът на Round Table 3 Plovdiv бе посрещнат от кмета Мария Киркова, с чието съдействие бе създадена организация за осъществяване на благотворителната кампания. Коледно декорираните пакети бяха предадени от членовете на организацията на децата. На някои от тях дори имаше картичка с пожелание и име на детето, което изпраща подаръка. В знак на благодарност дарителите получиха поздравителни картички, програма от песни и народни танци, лични емоционални срещи и споделени мигове.
Инициативата на Round Table 3 Plovdiv се провежда за пета поредна година в България, а дарителите предвиждат още много такива на общинско и национално ниво и през следващата година.

Шейната на Дядо Коледа, теглена от елените Рудолф и Комета, е „паркирана“ пред сградата на Културен център в Харманли. Тя е пълна с декоративни подаръци, измайсторени от работливите деца на Харманли, които през изминалата седмица участваха в „Коледна Сръчкомания с кауза“. По време на творческата работилница, помощниците на Дядо Коледа създадоха интересни коледни декорации, картички и сувенири, които ще предложат за благотворителност на общинския „Коледен базар“ тази събота. Средствата, събрани от тяхната продажба, ще зарадват деца в нужда.

Снимка: Фейсбук на Община Харманли

Сакар нюз
От Сакар нюз декември 13, 2019 10:53
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама

Посещения

  • 9 267 835 преглеждания