Ученици и учители от три страни посетиха ОбА – Тополовград

Стоян Тонев
От Стоян Тонев март 12, 2019 07:02

Ученици и учители от три страни  посетиха ОбА – Тополовград

Акценти

  • Вестник „Сакарнюз“, #10/138 8-14 март 2019 г.

Свързани публикации

На 6 март в зала в сградата на ОбА – Тополовград, се проведе среща на участниците в проекта „Млади откриватели, утрешни предприемачи” на европейската програма за образование, обучение и спорт „Еразъм+” с ръководството на община Тополовград. Срещата бе част от петдневната програма на заключителните събития по проекта.
Пред участниците – ученици и учители от Испания, Хърватия, Литва и домакините от СУ „Д-р Петър Берон” от сакарския град, Красимира Ятакчиева представи накратко характеристиките на общината и приоритетните и дейности. Зам.-кметът Маргарита Георгиева поздрави участниците в проекта, като им пожела успешно и ползотворно реализиране на целите му, а на гостите – приятен престой в общината. Ръководителят на проекта от българска страна, Пепа Теодосиева, представи на мултимедиен екран историята, природата и забележителностите на община Тополовград.
От страна на община Тополовград бяха връчени подаръци на чуждестранните участници във форума, с което завърши и срещата, като работата по проекта продължава по предварително заявената програма.

Стоян Тонев
От Стоян Тонев март 12, 2019 07:02
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.