Ученици бяха приветствани със слово от директор

Милена Митева
От Милена Митева септември 19, 2019 16:00

Ученици бяха приветствани със слово от директор

Акценти

  • Вестник „Сакарнюз“, #34/163, 20-26 септември 2019 г.

Свързани публикации

Началото на първия учебен ден в СУ „Неофит Рилски“ бе поставено от химна на България и издигане на трибагреника, след което всички присъстващи посрещнаха знамето на училището.
В приветственото си слово директора Валентина Павлова отправи пожелания за здрава и ползотворна учебна година към всички ученици и учители. Официалните гости на празника Иван Димитров – председател на Общинския съвет и Станислав Михов – председател на Обществения съвет, също отправиха своите пожелания за щастлива и успешна нова учебна година.
Най-вълнуващото присъствие на тържеството бе поздрава на учениците от начален етап, които с трепет и вълнение рецитираха стихове, посветени на първия учебен ден. С „Песен за приятелството“ момичетата от шестите класове припомниха на всички стойността на приятелството и необходимостта от истински приятели. Талантливия Никола Грозев от 6 клас направи изпълнение на акордеон. Финалът на празничната програма поставиха момичетата от Фолклорен клуб „Накит“ с изпълнение на българско хоро.
С усмивки, скрити зад букети, след плисната за сполука вода, към класните стаи се отправиха развълнувани първокласници с техните родители, горди петокласници, уверени осмокласници и всички останали.

В ПГЕТ „Захари Стоянов“ учители и ученици посрещнаха знамето на училището, а след поздрава на директора Соня Илиева, влезнаха в класните си стаи.

Милена Митева
От Милена Митева септември 19, 2019 16:00
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.