Ученици бяха приветствани със слово от директор

Милена Митева
От Милена Митева септември 19, 2019 16:00

Ученици бяха приветствани със слово от директор

Началото на първия учебен ден в СУ „Неофит Рилски“ бе поставено от химна на България и издигане на трибагреника, след което всички присъстващи посрещнаха знамето на училището.
В приветственото си слово директора Валентина Павлова отправи пожелания за здрава и ползотворна учебна година към всички ученици и учители. Официалните гости на празника Иван Димитров – председател на Общинския съвет и Станислав Михов – председател на Обществения съвет, също отправиха своите пожелания за щастлива и успешна нова учебна година.
Най-вълнуващото присъствие на тържеството бе поздрава на учениците от начален етап, които с трепет и вълнение рецитираха стихове, посветени на първия учебен ден. С „Песен за приятелството“ момичетата от шестите класове припомниха на всички стойността на приятелството и необходимостта от истински приятели. Талантливия Никола Грозев от 6 клас направи изпълнение на акордеон. Финалът на празничната програма поставиха момичетата от Фолклорен клуб „Накит“ с изпълнение на българско хоро.
С усмивки, скрити зад букети, след плисната за сполука вода, към класните стаи се отправиха развълнувани първокласници с техните родители, горди петокласници, уверени осмокласници и всички останали.

В ПГЕТ „Захари Стоянов“ учители и ученици посрещнаха знамето на училището, а след поздрава на директора Соня Илиева, влезнаха в класните си стаи.

Милена Митева
От Милена Митева септември 19, 2019 16:00
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.