Ученически тим вкара три гола на „Хасково“

Сакар нюз
От Сакар нюз октомври 23, 2014 07:03

Ученически тим вкара три гола на „Хасково“

Футболистите от хасковската гимназия по дървообработване и строителство завършиха 3:3 с „Хасково“. Двубоят, продължил 15 минути, се игра на училищния терен. Срещата е част от кампанията на футболния клуб за популяризиране на отбора сред учениците.

За „Хасково“ на зеления терен излязоха: Емил Данчев, Иван Скерлев, Атанас Кръстев, Вълчан Чанев, Деян Лозев, Владислав Узунов и Емил Ангелов. С екипа на съотборниците си и с екипа на ПГДАС излезе Талиб Мустафа.

Мачът мина в духа на феърплея – без нито едно нарушение. Съвсем очаквано батковците дръпнаха с 2:0 с голове Иван Скерлев и Деян Лозев. Талиб Мустафа намали на 2:1. Емил Ангелов майсторски промуши топката между краката на вратаря за 3:1. Батковците обаче великодушно оставиха на съперниците си да стигнат до равенството с голове на Шукри Салим и Костадин Гочев. Веднага след изравняването на резултата мачът приключи, за да не се контузят играчите, защото теренът бе в много лошо състояние. Зеленото игрище на гимназията бе открито преди три години, но вече се е превърнало в  обикновена поляна.

Играчите от гимназията получиха шалчета от батковците, които ги поканиха да дойдат в петък на Ямача, за да ги подкрепят срещу „Марек“. Двубоят е от 16 часа.

Сакар нюз
От Сакар нюз октомври 23, 2014 07:03
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.