Ученически тим вкара три гола на „Хасково“

Сакар нюз
От Сакар нюз октомври 23, 2014 07:03

Ученически тим вкара три гола на „Хасково“

Акценти

  • По време на приятелския мач нямаше нито едно нарушение

Свързани публикации

Футболистите от хасковската гимназия по дървообработване и строителство завършиха 3:3 с „Хасково“. Двубоят, продължил 15 минути, се игра на училищния терен. Срещата е част от кампанията на футболния клуб за популяризиране на отбора сред учениците.

За „Хасково“ на зеления терен излязоха: Емил Данчев, Иван Скерлев, Атанас Кръстев, Вълчан Чанев, Деян Лозев, Владислав Узунов и Емил Ангелов. С екипа на съотборниците си и с екипа на ПГДАС излезе Талиб Мустафа.

Мачът мина в духа на феърплея – без нито едно нарушение. Съвсем очаквано батковците дръпнаха с 2:0 с голове Иван Скерлев и Деян Лозев. Талиб Мустафа намали на 2:1. Емил Ангелов майсторски промуши топката между краката на вратаря за 3:1. Батковците обаче великодушно оставиха на съперниците си да стигнат до равенството с голове на Шукри Салим и Костадин Гочев. Веднага след изравняването на резултата мачът приключи, за да не се контузят играчите, защото теренът бе в много лошо състояние. Зеленото игрище на гимназията бе открито преди три години, но вече се е превърнало в  обикновена поляна.

Играчите от гимназията получиха шалчета от батковците, които ги поканиха да дойдат в петък на Ямача, за да ги подкрепят срещу „Марек“. Двубоят е от 16 часа.

Сакар нюз
От Сакар нюз октомври 23, 2014 07:03
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар