Тютюнопроизводители излязоха на протест заради тонове неизкупен тютюн

Сакар нюз
От Сакар нюз март 23, 2016 17:37

Тютюнопроизводители излязоха на протест заради тонове неизкупен тютюн

В подкрепа на Булгартабак и с настояване да им се изкупи всичкия тютюн излязоха на митинг в Свиленград днес тютюнопроизводители. Заявиха, че това е единствената българска фирма в техния бранш, която всяка година изкупува недоговорените количества тютюн, който заместник-председателят на НКТБ Живко Желев нарече кафяво злато. Така спасявали стотиците производители от фалит.

Той заяви, че техният протест е за хляба, не в подкрепа на една или друга политическа сила. Организираните излязоха с благодарност към премиера Бойко Борисов и земеделския министър Десислава Танева от ГЕРБ и отправиха обвинения към Радан Кънев, лидер на Реформаторския блок. Pаявиха, че трябва да се спре с политиканстването по тази тема. Съобщиха, че са изпратили писмо до премиера Бойко Борисов, в което настояват министър-председателя да не позволи „злонамерените и зловредни политически, икономически и медийни кръгове да разрушат една българска компания и целия сектор български тютюн“.

Снимки и видео: Иван Делчев

This slideshow requires JavaScript.

Сакар нюз
От Сакар нюз март 23, 2016 17:37
Напиши коментар

1 Коментар

  1. пушач март 23, 17:53

    Следете вниматално какво става с Булгартабак на Пеевски. Повтаря се ситуацията с КТБ Дебелите ще откраднат от там 200 милиона ще я фалират а тези нещастници пак ще се чудят какво става и Опитват се за обвинят за това реформаторите които вече усещат какво става Ще искат да прехвърлят вината върху тях Кафявите медии не казват на хората че Турция им спря вноса защото внасят повече контрабандно цигали там и по малко легално

    Отговори на този коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама