Цветан Цветанов дойде на форума на Предприемачи ГЕРБ в Хасково

Сакар нюз
От Сакар нюз март 13, 2016 18:48

Цветан Цветанов дойде на форума на Предприемачи ГЕРБ в Хасково

Акценти

  • Предприемачи ГЕРБ е една структура, чиято цел е бъде полезна за бизнеса, да има връзка между бизнес и местна власт.

Свързани публикации

„Местната власт е много важна връзка за развитието на малкия бизнес. Чрез подобни мероприятия произвеждаме реални политики за развитието на регионите.“ Това каза председателят на Парламентарната група на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов пред предприемачи по време на откриването на форума на Предприемачи ГЕРБ в Хасково. Той подчерта, че правителството работи изцяло в полза на обществото и даде за пример това, че 1, 3 млрд. лева са предвидени по Оперативна програма „Конкурентоспособност“. Той призова присъстващите да се възползват от европейските програми, които ще разширят техния бизнес, но да не забравят, че това е възможно, благодарение на усилията на кабинета „Борисов“.

Предприемачи ГЕРБ е една структура, чиято цел е бъде полезна за бизнеса, да има връзка между бизнес и местна власт.

„Преди местната власт беше затворила вратата за бизнеса в Хасково. Сега сами виждате колко по-бързо се стига до Хасково по АМ „Марица“ – това дава по-голяма възможност на бизнеса да инвестира тук.

Той бе категоричен, че ГЕРБ се движи само и единствено от националния интерес и нищо не може да отклони партията от правилния път на развитие. „Неясни политически субекти, които са в управление и в опозиция – такова нещо в Европа не може да се случи. И ние няма как да ги възприемаме сериозно“, каза Цветан Цветанов.

Председателят на Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред бе категоричен, че не е против електронното управление. Той подчерта, че тези, които твърдят обратното, целят да спечелят избиратели с негативна кампания. „Ние сме консенсусни, защото за нас България е над всичко, ние правим всичко за хората“, каза Цветанов.

Снимка: Пресцентър ГЕРБ

Сакар нюз
От Сакар нюз март 13, 2016 18:48
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.