Цветан Цветанов дойде на форума на Предприемачи ГЕРБ в Хасково

Сакар нюз
От Сакар нюз март 13, 2016 18:48

Цветан Цветанов дойде на форума на Предприемачи ГЕРБ в Хасково

Акценти

  • Предприемачи ГЕРБ е една структура, чиято цел е бъде полезна за бизнеса, да има връзка между бизнес и местна власт.

Свързани публикации

„Местната власт е много важна връзка за развитието на малкия бизнес. Чрез подобни мероприятия произвеждаме реални политики за развитието на регионите.“ Това каза председателят на Парламентарната група на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов пред предприемачи по време на откриването на форума на Предприемачи ГЕРБ в Хасково. Той подчерта, че правителството работи изцяло в полза на обществото и даде за пример това, че 1, 3 млрд. лева са предвидени по Оперативна програма „Конкурентоспособност“. Той призова присъстващите да се възползват от европейските програми, които ще разширят техния бизнес, но да не забравят, че това е възможно, благодарение на усилията на кабинета „Борисов“.

Предприемачи ГЕРБ е една структура, чиято цел е бъде полезна за бизнеса, да има връзка между бизнес и местна власт.

„Преди местната власт беше затворила вратата за бизнеса в Хасково. Сега сами виждате колко по-бързо се стига до Хасково по АМ „Марица“ – това дава по-голяма възможност на бизнеса да инвестира тук.

Той бе категоричен, че ГЕРБ се движи само и единствено от националния интерес и нищо не може да отклони партията от правилния път на развитие. „Неясни политически субекти, които са в управление и в опозиция – такова нещо в Европа не може да се случи. И ние няма как да ги възприемаме сериозно“, каза Цветан Цветанов.

Председателят на Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред бе категоричен, че не е против електронното управление. Той подчерта, че тези, които твърдят обратното, целят да спечелят избиратели с негативна кампания. „Ние сме консенсусни, защото за нас България е над всичко, ние правим всичко за хората“, каза Цветанов.

Снимка: Пресцентър ГЕРБ

Сакар нюз
От Сакар нюз март 13, 2016 18:48
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.