ЦСОП “П. Р. Славейков“ чества своя празник за 54-ти път

Сакар нюз
От Сакар нюз ноември 19, 2020 16:46

ЦСОП “П. Р. Славейков“ чества своя празник за 54-ти път

Акценти

  • Вестник „Сакарнюз“, # 43/927, година XVII, 13 - 19 ноември 2020 г. Излиза всеки петък в общините: Харманли, Тополовград, Симеоновград, Любимец, Свиленград, Ивайловград, Маджарово

Свързани публикации

С кратка музикална програма и рисунки на асфалт децата от “П. Р. Славейков“ отбелязаха рождения ден на институцията.
Тази година празникът бе по-различен заради противоепидемичните мерки и отсъствието на част от учениците. Затова тържеството беше камерно, а в сцена се превърнаха откритите тревни площи.
Липсата на спортна надпревара не помрачи празничното настроение, а малките художници получиха награди за своето виждане на „Училището през детските очи“.
За празничната атмосфера допринесоха подаръците и поздравителните адреси от Община Харманли, от СУ „Неофит Рилски“ и ОУ „Иван Вазов“, от Дневен център „Надежда“, а така също и поздравите от Грета Ганчева – директор на дирекция в МОН, Христина Боева – началник на РУО-Хасково и проф. В. Шошева от Тракийски университет в Стара Загора.
От Община Харманли децата получиха подаръци – топки и федербали.
Различен акцент и може би най-голям подарък тази година бе присъствието на екипа на Милен Топалов от ТВ „Европа“, който в празничния ден засне филм за ЦСОП „П. Р. Славейков“. Заснети бяха всички моменти от тържествения ден, а също така и интервюто с Георги Бакалов, директор на ЦСОП „П. Р. Славейков“, който говорѝ за добрите педагогически практики, за история на Центъра, като наследник на харманлийското помощно училище, акцентира и върху настоящите и бъдещи перспективи на Центъра.
Гостите бяха впечатлени от богата и съвременна материално-техническа база, добре оборудваните класни стаи и терапевтичния център.

Сакар нюз
От Сакар нюз ноември 19, 2020 16:46
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама

Посещения

  • 9 850 011 преглеждания