Трима хокеисти от Харманли ще защитават честта на националния отбор

Милена Митева
От Милена Митева април 16, 2019 08:35

Трима хокеисти от Харманли ще  защитават честта на националния отбор

Хокеисти от Харманли заминаха за спортно-подготвителен лагер, след като получиха покана от националния отбор.
Исус Димитров от КХТ „Вълците“, Елиас Найденов и Красимир Костов от СКХТ „Хеброс“ отпътуваха за Рудозем, където да усъвършенстват своите умения. На тях им предстои участие в европейско през юли в курортен комплекс (КК) „Албена“.
Момчетата ще водят цялостна подготовка по три пъти на ден в спортен лагер.
Преди да вземат участие в европейското, те ще посетят още един спортно-подготвителен лагер в края на месец април в София.
Исус Димитров от КХТ „Вълците“ тренира хокей на трева от година. Неговата игра е впечатляваща, според професионалистите, затова момчето е избрано да бъде в състава на българския отбор.
Елиас Найденов от СКХТ „Хеброс“ е вторият заслужил такава покана. Той е селектиран за най-полезен играч на 1 декември през 2018 ч. на коледен турнир в Перущица. Спортистът е й голмайстор на държавно първенство в зала за юноши до 18 г в Рудозем с 10 отбелязани гола.
Красимир Костов печели поканата си, след като е избран за най-добър вратар на европейското първенство до 15 г. То се проведе в КК „Албена“ през месец юли 2018-та. Красимир печели отличие за най-добър вратар на държавно първенство в зала в Рудозем.
С тези постижения състезателите спечелиха правото си да подобрят възможностите си и да защитават честта на националния отбор.

Милена Митева
От Милена Митева април 16, 2019 08:35
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.