Трима хокеисти от Харманли ще защитават честта на националния отбор

Милена Митева
От Милена Митева април 16, 2019 08:35

Трима хокеисти от Харманли ще  защитават честта на националния отбор

Хокеисти от Харманли заминаха за спортно-подготвителен лагер, след като получиха покана от националния отбор.
Исус Димитров от КХТ „Вълците“, Елиас Найденов и Красимир Костов от СКХТ „Хеброс“ отпътуваха за Рудозем, където да усъвършенстват своите умения. На тях им предстои участие в европейско през юли в курортен комплекс (КК) „Албена“.
Момчетата ще водят цялостна подготовка по три пъти на ден в спортен лагер.
Преди да вземат участие в европейското, те ще посетят още един спортно-подготвителен лагер в края на месец април в София.
Исус Димитров от КХТ „Вълците“ тренира хокей на трева от година. Неговата игра е впечатляваща, според професионалистите, затова момчето е избрано да бъде в състава на българския отбор.
Елиас Найденов от СКХТ „Хеброс“ е вторият заслужил такава покана. Той е селектиран за най-полезен играч на 1 декември през 2018 ч. на коледен турнир в Перущица. Спортистът е й голмайстор на държавно първенство в зала за юноши до 18 г в Рудозем с 10 отбелязани гола.
Красимир Костов печели поканата си, след като е избран за най-добър вратар на европейското първенство до 15 г. То се проведе в КК „Албена“ през месец юли 2018-та. Красимир печели отличие за най-добър вратар на държавно първенство в зала в Рудозем.
С тези постижения състезателите спечелиха правото си да подобрят възможностите си и да защитават честта на националния отбор.

Милена Митева
От Милена Митева април 16, 2019 08:35
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама