Три тима се записаха като доминиращи в ОФГ през 2017-та

Сакар нюз
От Сакар нюз декември 3, 2017 08:24

Три тима се записаха като  доминиращи в ОФГ през 2017-та

Три отбора бяха доминиращи през календарната 2017 година в ОФГ Хасково. Тимовете на „Герганин Извор”, „Хеброс” и „Свиленград II” бяха пълни хегемони в групата. Годината започна с пролетния полусезон 2016-2017 г. В него с най-много точки – 34, завърши отборът на „Свиленград -1921 II”, допускайки само една загуба от „Герганин извор”.
Вторият отбор по спечелени точки бе този на „Хеброс”, който въпреки двете си загуби, успя да завърши като шампион в крайното класиране.
През този сезон два тима не успяха да завършат първенството, отказвайки се поради финансови причини. Това бяха „Аида” – Караманци, и „Възход” – Радиево.
Есенният полусезон на 2017-та започна под доминацията на тима на Петър Вълчев – Каката – „Герганин Извор”. Неговите играчи допуснаха само една загуба и заслужено се изкачиха на челото на таблицата, където ще зимуват.
Второто и третото място си поделиха отборите на „Хасково – 1957” и „Топлика” – Минерални бани, които показаха претенции за намеса в крайното разпределение на медалите.
И този сезон не премина без да има напускащи групата. По различни причини това сториха „Аида” – Караманци, и „Сакарски спортист” – Тополовград.
В крайната равносметка по спечелени точки за календарната година лидер е „Свиленград -1921 II” с 55, „Герганин извор” с 53, и „Хеброс” – Харманли, с 50 точки.
Следващият полусезон на ОФГ започва в средата на март 2018 година.

Сакар нюз
От Сакар нюз декември 3, 2017 08:24
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.