Три тима се записаха като доминиращи в ОФГ през 2017-та

Сакар нюз
От Сакар нюз декември 3, 2017 08:24

Три тима се записаха като  доминиращи в ОФГ през 2017-та

Три отбора бяха доминиращи през календарната 2017 година в ОФГ Хасково. Тимовете на „Герганин Извор”, „Хеброс” и „Свиленград II” бяха пълни хегемони в групата. Годината започна с пролетния полусезон 2016-2017 г. В него с най-много точки – 34, завърши отборът на „Свиленград -1921 II”, допускайки само една загуба от „Герганин извор”.
Вторият отбор по спечелени точки бе този на „Хеброс”, който въпреки двете си загуби, успя да завърши като шампион в крайното класиране.
През този сезон два тима не успяха да завършат първенството, отказвайки се поради финансови причини. Това бяха „Аида” – Караманци, и „Възход” – Радиево.
Есенният полусезон на 2017-та започна под доминацията на тима на Петър Вълчев – Каката – „Герганин Извор”. Неговите играчи допуснаха само една загуба и заслужено се изкачиха на челото на таблицата, където ще зимуват.
Второто и третото място си поделиха отборите на „Хасково – 1957” и „Топлика” – Минерални бани, които показаха претенции за намеса в крайното разпределение на медалите.
И този сезон не премина без да има напускащи групата. По различни причини това сториха „Аида” – Караманци, и „Сакарски спортист” – Тополовград.
В крайната равносметка по спечелени точки за календарната година лидер е „Свиленград -1921 II” с 55, „Герганин извор” с 53, и „Хеброс” – Харманли, с 50 точки.
Следващият полусезон на ОФГ започва в средата на март 2018 година.

Сакар нюз
От Сакар нюз декември 3, 2017 08:24
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.