Третият идва на 5, 6 и 7 август

Стоян Тонев
От Стоян Тонев юли 30, 2016 08:55

Традиционният вече Моторок фестивал в Тополовград, който тази година ще се провежда за трети път, ще бъде в дните 5, 6 и 7 август в местността Корията край малкия сакарски град.
Началото на фестивала бе през 2013 г., но тогава той беше с неофициален характер. Като официален, включен в културната програма на общината стана на следващата 2014 г. Входът за жителите и гостите на фестивала ще бъде безплатен. Гривните, които се продаваха през миналите година сега ще бъдат предлагани само на многото рокери от различни клубове от цялата страна, които се очаква да изпълнят поляните на Корията и да огласят с мощния рев на моторите си цялата община. В програмата на рок феста се предвиждат на 5 август: водосвет от 19.30 ч. официално откриване от 19.45 ч. и концерт на музикални звезди и група „Аналгин” от 20:00 ч.
На 6-ти концерт на група „Krossfire с начало 20,00 часа и Пиротехнически илюминации от 23,00 часа. Предвидени са и рокерски игри, шествие до забележителни места и селищата в общината, като краят на проявата е на 7 август. Ще бъдат сложени и две кутии за доброволни дарения за набиране на средства за лечение на болни деца от общината.
Главни организатори са община Тополовград и кмета Божин Божинов и от тяхна страна са създадени всички условия за безпроблемното провеждане на феста. Изградена е голяма и подходяща за концертите сцена, околните поляни са напръскани против кърлежи, комари и други причиняващи неприятни усещания насекоми.
Ще има полицейско, противопожарно и медицинско обезпечаване, а на очакваните многобройни посетители не остава нищо друго, освен да се забавляват и да изживеят приятни часове на Фестивала.

Стоян Тонев
От Стоян Тонев юли 30, 2016 08:55
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама

Посещения

  • 9 925 283 преглеждания