Тракийци наградиха с почетен медал комисар Ангел Цанков

Сакар нюз
От Сакар нюз ноември 13, 2020 15:19

Тракийци наградиха с почетен медал комисар Ангел Цанков

Акценти

  • Вестник „Сакарнюз“, # 43/927, година XVII, 13 - 19 ноември 2020 г. Излиза всеки петък в общините: Харманли, Тополовград, Симеоновград, Любимец, Свиленград, Ивайловград, Маджарово

Свързани публикации

Хасковското тракийско дружество удостои с почетен медал старши комисар Ангел Цанков. Директорът на областната дирекция на МВР в Хасково получи признанието за празника на полицията, 8 ноември.
Юбилейното отличие му бе връчено от председателя на хасковското дружество „Георги Сапунаров“ Кирил Сарджев и членове на дружеството. Господин Сарджев изтъкна, че медалът по повод 175 г. от рождението на Капитан Петко войвода се дава символично на всички полицаи, доказали себеотрицание, смелост и дързост в защита на гражданите.
Като потомък на тракийски българи, полицай Цанков отвърна с думи на войводата: ”Момчета, работете за свободата на отечеството ни”.
В навечерието на Архангеловден, Ангел Цанков пожела на колегите си здраве, благополучие, лични и професионални успехи.
На събитието бяха наградени отличилите се през годината служители в дирекцията. „Писмена похвала” получиха 34, а парична награда – 4 служители.

Статистика:
Две бързи производства са заведени в Харманли срещу лица, които са нарушили наложената им карантина, съобщават от Районно управление в Града на Белоногата.
От началото на месец ноември броят на карантинираните лица се е увеличил двойно. По този повод проверките от служителите на реда са непрекъснати.
Засилен контрол има и по търговски обекти и заведения.
Под постоянно полицейско наблюдение са и таксиметровите шо-фьори и автобусните фирми. Органите на реда следят за това дали се спазва заповедта на здравния министър, в която е посочено носене на маски и спазване на дистанция.

Сакар нюз
От Сакар нюз ноември 13, 2020 15:19
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама

Посещения

  • 9 262 816 преглеждания