Тополовградските театрали се завърнаха от международния фестивал

Сакар нюз
От Сакар нюз септември 30, 2014 10:41

Тополовградските театрали се завърнаха от международния фестивал

Тополовградският театър на комедията „Велко Кънев“ се завърна от гостуване в македонския град Крива паланка. Там трупата към читалище  „Св. Св. Кирил и Методий – 1894 г.” взе участие в шестото издание на Международния фестивал на театралното изкуство „Св. Йоаким Осоговски”.

Тополовградските актьори се представиха със спектакъла „Балкански аристократи” от Любинка Бобич и спечелиха сърцата на публиката. За участието си трупата бе удостоена с Почетен плакет.

От името на кмета на община Тополовград Божин Божинов бе връчен почетен знак-монета за принос в развитието и популяризирането на българската култура на кмета на Крива паланка – Алексовски и на директора на центъра за култура Александър Рангелов. Кметът на  македонския град изрази възхищението си от представянето на тополовградските артисти и им благодари за поканата и топлия прием на македонския театър от Крива паланка в рамките на ХІХ–тото издание на Международния фестивал на любителските комедийни театри, пантомима и сатира „Велко Кънев” – Тополовград 2014.

01 11 17 31 34 41 43 51

 

Сакар нюз
От Сакар нюз септември 30, 2014 10:41
Напиши коментар

1 Коментар

  1. Мария Белева Матева октомври 4, 09:37

    Без Илко Карайчев…………….

    Отговори на този коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.