Тополовградски деца – първи на национален конкурс за рисунка

Сакар нюз
От Сакар нюз февруари 25, 2006 07:36

Тополовградски деца – първи на национален конкурс за рисунка

Христо Теодосиев

В януарския брой на пожарникарското списание ,,SOS-112″ бе отбелязано, че в конкурс на тема ,,Доброто в нужда се познава“ на първо място е класиран второкласникът Петър Башаев – ученик в ОУ,,Св. Св. Кирил и Методий“ – Тополовград.
Участие в традиционното мероприятие, което се проведе в края на миналата година, взеха осем хиляди деца от цялата страна. Конкурсът бе под егидата на фондация ,,Благодеятел“.

По национална програма за превенция за противопожарната безопасност на 10 февруари кап. Стефан Чавдаров и сержант Стамо Стамов от РСБАП – Тополовград, изнесоха лекция по противопожарна безопасност пред второкласниците на НУ „Св. Св. Кирил и Методий“. Децата изгледаха серии от ,,Тримата глупаци“. В края на занятието отличилият се на Националния конкурс Петьо бе награден от пожарникарите, които благодариха на децата за активността по време на конкурса както и за добрите познания в областта на противопожарната безопасност.
Друга награда за „Най-добре представили се школа със СИП по изобразително изкуство“ в страната спечелиха седмокласниците от СОУ „Д-р Петър Берон“, Тополовград, Доника Краева, Валерия Браянова, Стела Янчева, Габриела Любенова и Кристияна Господинова.
Момичетата получиха грамоти и предметни награди.

Сакар нюз
От Сакар нюз февруари 25, 2006 07:36
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама