На 24 май цял ден празник в Тополовград

Стоян Тонев
От Стоян Тонев май 25, 2015 08:47

На 24 май цял ден празник в Тополовград

Акценти

  • От името на отличените благодари академик Христо Зайков

Свързани публикации

С шествие на ученици от двете училища в Тополовград, деца от ОДЗ, учители, дейци на културата, общественици и граждани започна тържеството посветено на 24 май. Кметът на общината – Божин Божинов поздрави тополовградчани за Денят на славянската писменост и българската култура и просвета, който е празник на сакарския град.

Получени бяха поздравителни адреси от президента, министър председателя, РАО „Тракия“ и от много кметове на близки и далечни общини.

Градончалникът връчи възпоменателни плакети и грамоти на новите почетни граждани на Тополовград, сегашни и бивши учители, директори на училища, отличили се ученици, читалищни дейци, бивши кметове на населени места от общината. От името на отличените благодари академик Христо Зайков. На самия кмет му бе връчена награда от телевизия „Евроком“ за кмет на годината с особен принос в областта на културата.

Привечер на площад „Освобождение” тържествено бяха посрещнати и изпратени абитуриентите от випуск 2015 г. Веднага след това започна масовото играене на български хора от танцови състави от Тополовград и Елхово в което се включиха и много граждани по флашмоб световната кампания: „Дръж се земьо, българин те гази”.

Повече подробности очаквайте в печатното издание в петък – 29 май.

prazn-Topo-2 prazn-Topo-3 prazn-Topo-4 prazn-Topo-5 prazn-Topo-6 prazn-Topo-7 prazn-Topo-8 prazn-Topo-9 prazn-Topo-12 prazn-Topo-13

Стоян Тонев
От Стоян Тонев май 25, 2015 08:47
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама

Посещения

  • 9 850 737 преглеждания