Тополовград – град на реализираните мечти

Сакар нюз
От Сакар нюз юли 10, 2018 18:00

Тополовград – град на  реализираните мечти

До Министерството на културата
Държавна агенция за българите в чужбина
Съюз на артистите в България
Съюз на народните читалища
Община Тополовград
Читалище „Свети Свети Кирил и Методий-1894“
Скъпи Българи!
Скъпи почитатели на Театъра и на Изкуството,

Ние, театрална формация „Зад океана“ приехме вашата покана да гостуваме на Фестивала „Велко Кънев“ с огромна радост и ентусиазъм. Много от вас, които сте в България, мечтаят да постигнат Американската мечта, но за нас, които сме отвъд океана, да дойдем и да играем на българска сцена, да срещнем Вас – българската публика се превърна в Голямата Българска мечта! Всичко онова, което правим, го правим, за да поддържаме Българищината жива в сърцата на всички онези българи, които се пръснаха по света. Ние сме приели за наша мисия като българи да не забравяме никога от къде сме дошли и от какъв род произхождаме.
На тази силна потребност да останем българи, макар и далеч от Родината, се дължи и нашето раждане като театрален състав.
Създавайки театрална формация „Зад океана“ ние фактически изградихме едно късче българска земя, където заедно с нашите сънародници съпреживяваме различни събития, касаещи нашия български произход.
Скъпи българи,
Скъпи наши приятели, Искам да знаете, че напускайки България, всеки един от нас оставя част от себе си тук, в Родината.
Връщайки се тук, на родна земя, ние събираме тези две половинки от нашите раздвоени сърца в едно. Това ни прави изключително щастливи!
Бихме искали с тези преизпълнени сърца да ви благодарим за топлия прием, за топлото приятелство, за топлата и вкусна българска храна, за искрените ви усмивки, за силните ви аплодисменти, за прекрасната организация и възможността да бъдем част от вас!
Благодарим Ви и до нови срещи!
Владо Диков, Мария Зашева, Веселин Монев, Лина Василков, Иван Попов, Лиза Наумова, Георги Ряпов, Гергана Егова-Динева, Петър Недялков, Моника Мирчовска, Емил Миланов, Анжело Лазаров.

Сакар нюз
От Сакар нюз юли 10, 2018 18:00
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама