„Топъл дъжд“ окъпа манекенки

Милена Митева
От Милена Митева юни 22, 2020 17:41

„Топъл дъжд“ окъпа манекенки

Акценти

  • За пета поредна година Димитър Маринов - Пищова прави конкурс в комплекс "Приказките" край Харманли

Свързани публикации

Дъжд измокри до кости претендентките за “Мис топ модел на България”. Вечерта, организирана по идея на Димитър Маринов – Пищова, се състоя на 20 юни, събота, в комплекс „Приказките“ край Харманли. На нея присъстваха над 250 човека.

Петнадесет момичетата от всички краища на страната дефилираха в три тура, за да бъдат оценени от жури, с председател Димитър Маринов.

“Мис топ модел на България” стана 22-годишната Валерия Васкевич от Монтана. Второ място зае Вероника Йорданова, която е на 20 години и е от Видин. Трета се нареди Памела Димитрова от Хасково, на 22. 21-годишната Грациела Велева от Стара Загора стана първа подгласничка на Васкевич. 18-годишната Мария Георгиева от Ямбол и 22-годишната Илияна Чакърова от София станаха подгласнички на второ и трето място. Финалистите бяха наградени с корони, на които има камъни Swarovski, купи, медали и козметики от Papino.

Водещ на събитието бе Ивайло Йосифов, а гост изпълнителите – Константин и Георги Георгиев – Готи за които Пищова обеща да участват на събитието, не присъстваха.

В момента организаторът на конкурсите за красота е във Варна, от където подготвя следващите – в Златни пясъци, Слънчев бряг и Китен.

Милена Митева
От Милена Митева юни 22, 2020 17:41
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама

Посещения

  • 9 670 282 преглеждания