„Топъл дъжд“ окъпа манекенки

Милена Митева
От Милена Митева юни 22, 2020 17:41

„Топъл дъжд“ окъпа манекенки

Акценти

  • За пета поредна година Димитър Маринов - Пищова прави конкурс в комплекс "Приказките" край Харманли

Свързани публикации

Дъжд измокри до кости претендентките за “Мис топ модел на България”. Вечерта, организирана по идея на Димитър Маринов – Пищова, се състоя на 20 юни, събота, в комплекс „Приказките“ край Харманли. На нея присъстваха над 250 човека.

Петнадесет момичетата от всички краища на страната дефилираха в три тура, за да бъдат оценени от жури, с председател Димитър Маринов.

“Мис топ модел на България” стана 22-годишната Валерия Васкевич от Монтана. Второ място зае Вероника Йорданова, която е на 20 години и е от Видин. Трета се нареди Памела Димитрова от Хасково, на 22. 21-годишната Грациела Велева от Стара Загора стана първа подгласничка на Васкевич. 18-годишната Мария Георгиева от Ямбол и 22-годишната Илияна Чакърова от София станаха подгласнички на второ и трето място. Финалистите бяха наградени с корони, на които има камъни Swarovski, купи, медали и козметики от Papino.

Водещ на събитието бе Ивайло Йосифов, а гост изпълнителите – Константин и Георги Георгиев – Готи за които Пищова обеща да участват на събитието, не присъстваха.

В момента организаторът на конкурсите за красота е във Варна, от където подготвя следващите – в Златни пясъци, Слънчев бряг и Китен.

Милена Митева
От Милена Митева юни 22, 2020 17:41
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.