Тони Димитрова ще пристигне в Любимец за Празника на града

Милена Митева
От Милена Митева август 21, 2017 15:03

Тони Димитрова ще пристигне в Любимец за Празника на града

Празничен концерт на Тони Димитрова ще бъде кулминацията в тържествата по случай празника на Любимец. Преди публиката да види една от любимите български певици, организаторите са подготвили още пет забавни дни.
На 21 август от 19,00 часа в градския парк ще се състои детско парти „Приказки за Добродара”. На следващия ден в спортна зала „Граничар” от 10,00 часа ще се състои „Волейболът и приятелството – Ръка за ръка”
В сряда, 23 август, от 18,00 часа в на НЧ ”Братолюбие 1884” ще се провде поетична вечер с Ели Видева. Лятно детско кино анимация на площад „Трети март” също е включено в програмата за този ден. Той ще започне в 21,00 часа.
За любителите на киното организаторите са подготвили и втора кино вечер. Тя ще започне в 21,00 часа на 24 август. Прожекцията ще бъде на „Бързи и яростни 8”.
С празничен концерт на Надя Казакова, Яни Тонев и Фолклорен танцов ансамбъл „Тракия” – Хасково, ще продължи петия ден от организираната програма. На 25 август, петък, на площада от 20,30 часа проявилите интерес могат да посетят културната проява. По-рано през същия ден от 19,00 часа ценителите на рисуването могат да видят творбите на Оля Ангелакова „Арт пътуване във времето”.
Празничният концерт на Тони Димитрова ще бъде на 26 август от 20,30 часа
Ден след това на гости в града ще бъде Старозагорският митрополит Киприан, който ще отслужи Света божествена литургия за благополучие и просперитет на града и общината.

Милена Митева
От Милена Митева август 21, 2017 15:03
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама

Посещения

  • 9 111 889 преглеждания