Тинейджъри съсипват красив кът в междублоково пространство

Милена Митева
От Милена Митева април 2, 2017 06:48

Тинейджъри съсипват  красив кът в междублоково  пространство

Група младежи ежедневно съсипват красиво кътче до жилищен блок в Харманли. Той се намира на улица „Александър Стамболийски“ и представлява беседка, дървената ограда и засадени цветя и дървета.
Проблемът който се появи за живущите там са не само неограничените посещения на момичета и момчета над 14 годишна възраст, но и шумно поведение и вандалщината, която настъпи след забележките на големите.
„Нещо което е изградено с много труд и желание се съсипва всяка вечер“, споделя една от жените взела участие в сътворения кът.
„Гоня го всеки път щом ги видя, защото надраскаха масата с остри предмети, хвърлят боклуци и отпадъци в градинката, а на всичкото отгоре и отговарят като им направиш забележка. Превърнах се в пъдар“, допълва тя.
За да изградят беседката, живущите кандидатстваха по проект на община Харманли за облагородяване на междублоковите пространства. В края на месец август приключиха и ремонтите за изграждане на красивият кът. Това бе е й единият от четирите одобрени проекти за отпуснатите средствата.

 

Милена Митева
От Милена Митева април 2, 2017 06:48
Напиши коментар

1 Коментар

  1. Tikvaria април 2, 16:59

    Келешчета колкото искаш!Това роди криворазбраната демокрация.На българина само чатала на врата и бой по тиквата – от зруго не разбираме!

    Отговори на този коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама