Тенисистите от „Любимец – 13“ станаха трети

Дияна Атанасова
От Дияна Атанасова април 7, 2016 07:56

Тенисистите от „Любимец – 13“ станаха трети

Акценти

  • На първо място се класира отборът «Поморие и приятели», на второ – „Торнадо “ от Стара Загора, а на трето - «Любимец -13».

Свързани публикации

Отборът на Спортен клуб по тенис на маса „Любимец 13” се класира на трето място във втория етап на втори турнир «В» Републиканска група – мъже Югоизточна България. Отборното състезанието се проведе на 3 април в новата зала «Граничар» в Любимец. Основен организатор и домакин на срещата бе местния клуб по тенис на маса.

Интересът на участниците бе голям. Включиха се отбори от Любимец, Симеоновград, Хасково, Стара Загора и Поморие, които в рамките на един ден мериха спортна сила и техника на игра.

Турнирът се откри от председателя на клуба Груди Грудев, който приветства състезателите с добре дошли, разясни правилата на играта и разпредели отборите чрез жребий. Той бе и главен съдия по време на състезанието.

След оспорвана игра между отделните участници, на първо място се класира отборът на Поморие – «Поморие и приятели», на второ – „Торнадо I“ от Стара Загора, а на трето – «Любимец 13».

След края на играта капитанът и треньор на отбора Емил Стоев изказа своето задоволство от цялостното представяне: „Винаги може повече, но съм доволен от играта на всеки играч“ – допълни той.

Дияна Атанасова
От Дияна Атанасова април 7, 2016 07:56
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.