Текат процедури за саниране на останалите блокове в Харманли

Сакар нюз
От Сакар нюз септември 25, 2016 08:44

Текат процедури за саниране на  останалите блокове в Харманли

От сайта на община Харманли става ясно, че в момента се провежда няколко процедури за санирането на още 6 блока.
Едната е „Изготвяне на инвестиционен проект, извършване на авторски надзор и изпълнение на СМР за обновяването на обект блок на бул. „България“ №48 и блок на бул. „България“ №50 в Харманли, във връзка с реализацията на Националната програма за енергийна ефективност на многофамилните жилищни сгради“ (НПЕЕМЖС).
Другата е „Изготвяне на инвестиционен проект, извършване на авторски надзор и изпълнение на СМР за обновяването на обект на ул. „Сакар планина“ № 9, вх. А и вх. Б в Харманли, същата връзка.
Третата е за „Изготвяне на инвестиционен проект, извършване на авторски надзор и изпълнение на СМР за обновяване на обект блок 5, бул. „България“ №21 в същия град.
От общината търсят фирма за „Изготвяне на инвестиционен проект, извършване на авторски надзор и изпълнение на СМР за обновяването на обект бл.16-2, бул. „България“ №53 в Харманли, във връзка с реализацията на НПЕЕМЖС.
Същата процедура е за бл.16-3, бул. „България“ №51 в Харманли.
Има обявена обществена поръчка „Изготвяне на инвестиционен проект, извършване на авторски надзор и изпълнение на СМР за обновяването на обект бл.16-1, бул. „България“№55.
До края на годината трябва да приключат процедурите за избор на изпълнител и да започне работата по останалите сгради, за които има осигурено финансиране.

Сакар нюз
От Сакар нюз септември 25, 2016 08:44
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.