Течат процедури за наемане на кадри в българската армия

Сакар нюз
От Сакар нюз април 12, 2016 08:40

Течат процедури за наемане на кадри в българската армия

Продължават набирането на кадри за работа и обучение за запълване редиците на българската армия във Военно окръжие Ямбол.Те са започнали още от месец май и окончателно ще приключат през юли.

Има обявени 29 длъжности за Националната гвардейска част в София. За Военновъздушните сили са 89 длъжност и за съвместното командване силите на СКС – 50.

В структурата на военномедицинска академия има вакантни 42 длъжности за лекари и 5 за медицински сестри.

В същото време продължава приемат на документи на успешно издържалите предварително изпити кандидати за обучение в Националния военен университет и Висшето военноморско училище –Н. Й. Вапцаров. Предварителните изпити за тях са започнали още през март и ще продължат до 16 април.

До 17 юни е срокът за подаване на успешно издържалите предварителните изпити. Медицинските прегледи ще се проведат до 20 юни. А, от 1 юли се подават допълнителните документи. Срокът им за внасянето във Военно окръжие Ямбол е 23 юни, но кандидатите могат да ги внесат и до 30 юни направо във Варна. Курсантите ще трябва да се явят във ВНУ на 27 юни. Основните изпити за тях ще се проведат от 1 до 6 юли във ВВМУ във морския град.

За допълнителна информация проявяващите интерес могат да се обръщат към Военно отчетното бюро в Елхово или Болярово ,а лицето за контакт е старшия експерт за двете общини Иван Иванов.

Сакар нюз
От Сакар нюз април 12, 2016 08:40
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.