Течат процедури за наемане на кадри в българската армия

Сакар нюз
От Сакар нюз април 12, 2016 08:40

Течат процедури за наемане на кадри в българската армия

Акценти

  • За допълнителна информация проявяващите интерес могат да се обръщат към Военно отчетните бюра

Свързани публикации

Продължават набирането на кадри за работа и обучение за запълване редиците на българската армия във Военно окръжие Ямбол.Те са започнали още от месец май и окончателно ще приключат през юли.

Има обявени 29 длъжности за Националната гвардейска част в София. За Военновъздушните сили са 89 длъжност и за съвместното командване силите на СКС – 50.

В структурата на военномедицинска академия има вакантни 42 длъжности за лекари и 5 за медицински сестри.

В същото време продължава приемат на документи на успешно издържалите предварително изпити кандидати за обучение в Националния военен университет и Висшето военноморско училище –Н. Й. Вапцаров. Предварителните изпити за тях са започнали още през март и ще продължат до 16 април.

До 17 юни е срокът за подаване на успешно издържалите предварителните изпити. Медицинските прегледи ще се проведат до 20 юни. А, от 1 юли се подават допълнителните документи. Срокът им за внасянето във Военно окръжие Ямбол е 23 юни, но кандидатите могат да ги внесат и до 30 юни направо във Варна. Курсантите ще трябва да се явят във ВНУ на 27 юни. Основните изпити за тях ще се проведат от 1 до 6 юли във ВВМУ във морския град.

За допълнителна информация проявяващите интерес могат да се обръщат към Военно отчетното бюро в Елхово или Болярово ,а лицето за контакт е старшия експерт за двете общини Иван Иванов.

Сакар нюз
От Сакар нюз април 12, 2016 08:40
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.