Театралният фестивал вероятно ще е догодина

Стоян Тонев
От Стоян Тонев август 7, 2020 12:20

Театралният фестивал  вероятно ще е догодина

Акценти

  • # 31/915 година XVII, 7-13 август 2020 г. излиза всеки петък в общините: Харманли, Тополовград, Симеоновград, Любимец, Свиленград, Ивайловград, Маджарово

Свързани публикации

Дългоподготвяното и дългоочаквано 25 – то юбилейно издание на Международния театрален фестивал на любителските комедийни театри „Велко Кънев“, вероятно няма да се проведе през тази година. След като, поради епидемията от Коронавируса провеждането му бе отложено от май за септември, сега от Министерството на културата са препоръчали провеждането му да бъде отложено за м. май 2021 г. Все още няма окончателно решение на Организационния комитет, който се председателства от кмета на общината, но вероятността да се проведе през тази година е съвсем малка, почти нищожна.
Епидемията от Ковид 19 наруши ритъма на цялостния обществен и икономически живот в страната и това нямаше как да не окаже негативно влияние върху културните изяви в страната, което естествено се отнася и до Тополовградския фестивал. В досегашната му история имаше само едно отлагане през 2003 г., като тогава причината бе провеждането на Частични местни избори за кмет на общината.

Стоян Тонев
От Стоян Тонев август 7, 2020 12:20
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама