Театърът на комедията „Велко Кънев” тръгва на турне

Стоян Тонев
От Стоян Тонев април 7, 2017 07:40

Театърът на  комедията „Велко Кънев” тръгва на турне

Акценти

  • Вестник Сакарнюз, брой 14/45 7-13 април 2017

Свързани публикации

В три спектакъла, в рамките на три дни ще бъде предпремиерата на новата постановка „Добрият доктор” по Нийл Саймън” на Театърът на комедията „Велко Кънев“.
Традиционното вече от над десет години турне, ще започне на 5 април в Дома на културата „Средец“ – София. На 6-ти играят в Димитровград, Сърбия, а на 7 април в град Бела Паланка, пак в западната ни съседка
В сръбските градове, където са изключително топло и радушно посрещани, тополовградските самодейни актьори се надяват отново да спечелят аплодисментите и овациите на местната публика, както и тези на зрителите в софийското си представление.
След завръщането си от турнето, самодейците при читалище „Св. Св. Кирил и Методий – 1894“, ще започнат последните си репетиции за премиерата на постановката пред зрителите в родния град.
Жителите на Тополовград, хората от общината и техните гости, са добре дошли на премиерата, поредният, без съмнение добър спектакъл на Театъра на комедията „Добрият доктор“, в навечерието на Великден – 15 април от 18,30 часа.
За да стане това и за доброто преживяване и настроение на зрителите, са се погрижили режисьорът Вълчо Янев, сценографът Александрина Игнатова, създателят на музикалната среда Димитър Тодоров, художникът Петко Ятакчиев и всичките познати и любими на публиката актьори.

Снимка: Архив

Стоян Тонев
От Стоян Тонев април 7, 2017 07:40
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.