Театър „Велко Кънев” с две гостувания

Стоян Тонев
От Стоян Тонев май 6, 2017 09:52

В рамките на четири дни, театърът на комедията „Велко Кънев”, Тополовград, направи две гостувания с постановката си „Добрият доктор”. На 27 април самодейците от малкия сакарски град бяха специални гости на ХХ юбилейно издание на Националния куклено-театрален фестивал с международно участие в Ямбол. Представлението в залата на театър „Невена Коканова” бе сериозно изпитание за тополовградските актьори, тъй като голяма част от публиката се състоеше от професионални артисти и театрали. Това обаче не смути добрата изява на каваклийци, които бяха бурно аплодирани от публиката в залата за играта си.
Второто гостуване бе осъществено на 1 май в Черноморец, чийто дългогодишен кмет Добри Добрев е роден в Тополовград, като гостуването там бе по негова лична покана. Тополовградчани се представят там за втори път и бяха посрещнати изключително радушно от местната публика. Въпреки някои технически затруднения в залата на местното читалище „Велко Кънев”, тополовградчани изнесоха вдъхновен спектакъл.
Представлението съвпадна и с рождения ден на кмета на Черноморец, който получи поздравленията на ръководството на тополовградското читалище и актьорите, а местните хора заръчаха на гостите си догодина пак да дойдат със следващата си постановка.

Стоян Тонев
От Стоян Тонев май 6, 2017 09:52
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.