Театър „Велко Кънев” с две гостувания

Стоян Тонев
От Стоян Тонев май 6, 2017 09:52

В рамките на четири дни, театърът на комедията „Велко Кънев”, Тополовград, направи две гостувания с постановката си „Добрият доктор”. На 27 април самодейците от малкия сакарски град бяха специални гости на ХХ юбилейно издание на Националния куклено-театрален фестивал с международно участие в Ямбол. Представлението в залата на театър „Невена Коканова” бе сериозно изпитание за тополовградските актьори, тъй като голяма част от публиката се състоеше от професионални артисти и театрали. Това обаче не смути добрата изява на каваклийци, които бяха бурно аплодирани от публиката в залата за играта си.
Второто гостуване бе осъществено на 1 май в Черноморец, чийто дългогодишен кмет Добри Добрев е роден в Тополовград, като гостуването там бе по негова лична покана. Тополовградчани се представят там за втори път и бяха посрещнати изключително радушно от местната публика. Въпреки някои технически затруднения в залата на местното читалище „Велко Кънев”, тополовградчани изнесоха вдъхновен спектакъл.
Представлението съвпадна и с рождения ден на кмета на Черноморец, който получи поздравленията на ръководството на тополовградското читалище и актьорите, а местните хора заръчаха на гостите си догодина пак да дойдат със следващата си постановка.

Стоян Тонев
От Стоян Тонев май 6, 2017 09:52
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.