Талантливи изпълнители грейнаха в „Нощта на звездите”

Милена Митева
От Милена Митева март 23, 2018 14:29

Талантливи изпълнители  грейнаха в „Нощта на звездите”

Десетки звезди изгряха на сцената на НЧ ”Дружба 1870” – Харманли. Това стана в концерта „Нощта на звездите”, който се състоя през изминалия четвъртък. В него участие взеха възпитаници на ОУ ”Иван Вазов”.
„До преди три години се радвахме на поп изпълнителките Гергина Пейкова и Изабелла Лекова, които сега са в 7 клас. После към тях се присъединиха Косара Тенева, Тейлър Стефанова, Микалела Борисова, Teoдора Стефанова. А от тази година народните изпълнители близнаците Мартин и Ленко Дамянови са част от нашето училище. Всички тези деца дават заявка за истински професионализъм в областта на певческото изкуство”, каза една от водещите на събитието Диана Петрова.
В програмата участие взеха още три вокални групи. Две от тях са ръководени от учителя по музика Ивелин Михайлов, а третата под ръководството на Марияна Панайотова.
Излизайки на сцената всички изпълнители споделиха как са започнали, какви награди са получили и от колко време се занимават с музика.
Звездната нощ не премина и без танци. В две изпълнения се изявиха възпитаници по зумба на Наталия Василева.
Кулминацията на концерта бе песента „Ние сме светът” (We are the World), изпълнена от Косара, Тейлър, Гергина и Изабелла.
На финал участниците в концерта изпълниха „Хубава си, моя горо”. Тя бе придружена с танц на зумба танцьорите, а публиката видя заедно всички участници в „Нощта на звездите”.
„Надявам се, че със своя талант всички тези участници за докоснали сърцата ви”, допълни водещата.
На събитието присъстваха близо 400 човека, сред които и кметът на града, Мария Киркова, която изпрати поздравителен адрес до ръководството на училището и участниците.

Милена Митева
От Милена Митева март 23, 2018 14:29
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама