Талантливи изпълнители грейнаха в „Нощта на звездите”

Милена Митева
От Милена Митева март 23, 2018 14:29

Талантливи изпълнители  грейнаха в „Нощта на звездите”

Десетки звезди изгряха на сцената на НЧ ”Дружба 1870” – Харманли. Това стана в концерта „Нощта на звездите”, който се състоя през изминалия четвъртък. В него участие взеха възпитаници на ОУ ”Иван Вазов”.
„До преди три години се радвахме на поп изпълнителките Гергина Пейкова и Изабелла Лекова, които сега са в 7 клас. После към тях се присъединиха Косара Тенева, Тейлър Стефанова, Микалела Борисова, Teoдора Стефанова. А от тази година народните изпълнители близнаците Мартин и Ленко Дамянови са част от нашето училище. Всички тези деца дават заявка за истински професионализъм в областта на певческото изкуство”, каза една от водещите на събитието Диана Петрова.
В програмата участие взеха още три вокални групи. Две от тях са ръководени от учителя по музика Ивелин Михайлов, а третата под ръководството на Марияна Панайотова.
Излизайки на сцената всички изпълнители споделиха как са започнали, какви награди са получили и от колко време се занимават с музика.
Звездната нощ не премина и без танци. В две изпълнения се изявиха възпитаници по зумба на Наталия Василева.
Кулминацията на концерта бе песента „Ние сме светът” (We are the World), изпълнена от Косара, Тейлър, Гергина и Изабелла.
На финал участниците в концерта изпълниха „Хубава си, моя горо”. Тя бе придружена с танц на зумба танцьорите, а публиката видя заедно всички участници в „Нощта на звездите”.
„Надявам се, че със своя талант всички тези участници за докоснали сърцата ви”, допълни водещата.
На събитието присъстваха близо 400 човека, сред които и кметът на града, Мария Киркова, която изпрати поздравителен адрес до ръководството на училището и участниците.

Милена Митева
От Милена Митева март 23, 2018 14:29
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.