Талантите от вокална група „Щастливци“ прославиха града си в телевизионно предаване

Сакар нюз
От Сакар нюз юни 27, 2016 09:52

Талантите от вокална група „Щастливци“ прославиха града си в телевизионно предаване

Харманлийските деца от група „Щастливци” прославиха града си във фолклорното предаване „От българско, по-българско” по телевизия СКАТ, на 18-ти юни.
Певците на Петя Карабакалова изпълниха 18 песни, в съпровод на оркестър „Цветница”, с ръководител Валентин Янков.
От екипа на предаването, от водещата Галя Асенова и от зрителите на телевизията, децата получиха много поздравления. Те бяха поканени за скорошно участие отново в началото на учебната година.
Интересен момент в програмата с малките изпълнители беше изпълнението с народната певица Иванка Илиева. Антифонно /с отпяване / прозвуча тракийската народна песен „Присмяло се бяло Раде”. Показвайки приемствеността във фолклорното изкуство, те отбелязаха, че всички народни песни, които изпълняват, са им познати от харманлийската певица, майка на тяхната ръководителка.
Петя Карабакалова направи и презентация на книгата „Българче”, която ще излезе с два компактдиска, включващи 10 народни и 10 патриотични авторски песни, по случай 20-годишния им юбилей. В тази връзка тя сподели и плановете си за 10 видеоклипа на „Щастливци” по „Фолклор ТВ”.
Арт мениджърът на детския певчески състав изказва благодарност на родителите на децата, които ги придружиха до София и поеха всички разходи по пътуването и престоя им там. Благодари на транспортна фирма ТОРРЕ, с президент Тонка Петкова за толерантното отношение и безупречната транспортна услуга.

Сакар нюз
От Сакар нюз юни 27, 2016 09:52
Напиши коментар

1 Коментар

  1. Красимир иванов юни 27, 17:33

    A i sa6to talantite ot selo dositeevo

    Отговори на този коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама