Сухи клони застрашително висят над пътищата

Стоян Тонев
От Стоян Тонев юли 29, 2020 11:00

Неведнъж сме писали за сухи клони от дърветата, висящи застрашително над пътните платна по пътищата из Тополовградска община.
Да припомним, че преди две години на косъм се размина от трагичен инцидент с паднало сухо дърво върху кола по пътя Тополовград – Орешник. От тогава, благодарение и на нашата намеса и сигнализиране на РПС и ДЛС – Тополовград, много от сухите дървета бяха отстранени, особено що се отнася до боровите насаждения.
През тази зима, когато опадаха листата на дърветата, всичко изглеждаше като че ли наред. Когато обаче пролетта и сега през лятото зеленината отново ги завладя, на много места /преброихме поне 10 по пътя за Орешник/ лъснаха сухи, застрашително надвиснали над пътя клони. Очевидно е, че е въпрос на време да започнат да падат и не дай си боже някои да се стоварят върху нищо неподозиращите преминаващи превозни средства и пътниците в тях. Затова алармираме, най-вече към ОПУ-Хасково, да се вземат мерки тези потенциално сухи клони да бъдат отстранени. Заради бе- зопасността на хората, пътуващи по този, а и по други пътища от общината.

Стоян Тонев
От Стоян Тонев юли 29, 2020 11:00
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама

Посещения

  • 9 273 941 преглеждания