Студентка от Харманли спечели състезание в София

Милена Митева
От Милена Митева май 20, 2016 07:57

Студентка от Харманли  спечели състезание в София

Магдалена Терзиева от Харманли спечели състезание по изкачване на стълбите на „Витоша Парк Хотел“ в столицата. В деня на събитието Маги преодоля стъпалата на десететажната сграда със 180 стълби за 39 секунди. Нейната награда бе едномесечен достъп до фитнеса, басейна и уелнес центъра на „Витоша Парк Хотел“.
Двадесет годишната студентка в УНСС е част и от мажоретния състав на висшето заведение от януари. Тя научила за надпреварата случайно. „Горда бях от постижението. Радвах се. И в момента, в който ме попитаха да кажа нещо повече за себе си, веднага отговорих, че съм родена в Харманли и че бях 4 години към отбора на града по кану-каяк. Първите ми мисли бяха за града ми! Откакто съм в София постоянно следя различни инициативи и мероприятия. На това попаднах случайно, след като видях във фейсбук, че се организира и интуитивно реших да участвам“, сподели за Сакарнюз победителката след края на мероприятието.
Организатор е фирмата „Спортс Мениджмънт България“ ЕООД. Събитието е част от кампанията No Elevators Day (ден без асансьор).

Милена Митева
От Милена Митева май 20, 2016 07:57
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама