Стиховете на Петя Карабакалова влизат в детските градини и училища

Милена Митева
От Милена Митева април 12, 2018 11:24

Стиховете на Петя Карабакалова влизат в детските градини и  училища

Нова книга с поезия за деца „Рисунка на детството” на Петя Карабакалова ще издаде наесен Педагогическо издателство „Образование“ .
С тази инициатива детските стихове и песни на харманлийския композитор влизат в българското предучилищно и училищно образование през официалния вход.
Собственикът и издател Венцислав Крумов е направил предложение на харманлийския творец, който е арт мениджър, автор на стотици литературни произведения и детски песни, и художествен ръководител на ДВГ „Щастливци” да издаде и разпространи в училищата и детските градини нейната трета стихосбирка.
В творческия си актив досега госпожа Карабакалова има издадени две книги. Първата е „Да успяваме да сме добри” и съдържа стихотворения, които са изпети в песните на ДВГ „Щастливци”, музикални пиеси и автограф в рими.
Втората й книга със сто стихотворения е озаглавена „Българче” и е придружена с два компактдиска с поредните нови нейни песни.
17 компактдиска с над 200 авторски детски песни е издала даровитата харманлийка. Всички двойни албуми на ДВГ „Щастливци” са с инструментали и текстове към песните и се ползват като пеещи учебници в училищата и детските градини из цялата страна. Автор на текстовете и музиката е Петя Карабакалова.

Милена Митева
От Милена Митева април 12, 2018 11:24
Напиши коментар

1 Коментар

  1. Дораю април 14, 16:16

    Радвам се на твоите успехиПетя.Надявам се малките ми ученици да ги учат и да ги запеят

    Отговори на този коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама

Посещения

  • 9 248 679 преглеждания