Стартират тридневни мероприятия по повод Деня на миньора

Сакар нюз
От Сакар нюз август 12, 2018 08:51

Стартират тридневни мероприятия по повод Деня на миньора

В понеделник започват тридневни мероприятия, свързани с отбелязването Деня на миньора. Плакети за цялостен принос ще бъдат връчени на специалистите – енергетици Велизар Вълчев и Йордан Тенев, работили дълги години в „Мини Марица-изток” ЕАД. Това събитие е част от тридневни мероприятия по повод Деня на миньора от 13-16 август.
В понеделник, 13 август, от 10:00 часа в Раднево, парк „Алея” ще бъде открита изложба от рисунки на деца на работещи в предприятието. Тя ще е на тема „Моят ден в Мини Марица-изток”.
На 14 август, вторник, ще има турнири по бадминтон и тенис на маса. Началото е в 10:00 часа в спортна зала.
За 15 август, сряда, програмата включва спортен турнир – футболна среща между отборите на „Мини Марица – Изток” и състезание по дърпане на въже от 10:00 часа на стадион „Миньор” в Раднево.
На 16 август, четвъртък, ще се състои среща с представители на клуб на миньорите-ветерани, връчване на почетни плакети за цялостен принос от ББКЕ на специалистите енергетици, работили дълги години в „Мини Марица-изток”. Началото е предвидено за 9:30 часа. Там Илия Ангелов ще представи новия си албум „Песни за морето и любовта”.
Експозиция на картини от Фонда на галерията от пленера „Земя, светлина и хора“, спонсориран от „Мини Марица-изток“ ЕАД, ще бъде от 11:30 часа в Художествена галерия на Раднево.
За финал на празника ще има концерт с участието на фолклорен ансамбъл „Гергьовден” – Раднево, рок – група „Ентусиаст” Гълъбово, група „Бекстейдж” – Стара Загора. Той ще бъде от 19:30 часа в Раднево на площад “Коста Рашев”.

Сакар нюз
От Сакар нюз август 12, 2018 08:51
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.