Стартира кампания в помощ на абитуриенти

Милена Митева
От Милена Митева февруари 23, 2018 10:46

Стартира кампания в помощ на абитуриенти

Стартира кампанията „Абитуриенти” в Харманли. В нея желаещите да се включат могат да дарят официални рокли, костюми, аксесоари, обувки за завършващите в неравностойно положение. За инициативата се търсят и доброволци, които могат да подарят грим, прическа, маникюр или да предоставят автомобил, с който да заведат абитуриента на празника. Може да се дарят и пари, с които ще се платят кувертите. Организаторът на кампанията в Харманли е Пембе Юссеин.
Всеки, който иска да се включи, трябва да знае, че крайният срок на кампанията е 5 март. Участващите в каузата могат да се свържат на лично съобщение във Фейсбук с Pembe Yusein (Sabina).
„Замислих се за бала, за еуфорията покрай него, как се чувствах специална. Замислих се какво ме караше да се чувствам много красива. Роклята от абитуриентския ми бал стои на закачалката и неизползваема. В този ред на мисли ми дойде идеята да се включа в кампанията “Абитуриенти”, за да помогна на ученици, които нямат възможност да си закупят или ушият тоалети за бала. Има много семейства, които изнемогват, които нямат възможност да направят бал на децата си.
Аз и групата “Приятели, помагайте” решихме да дадем възможност на семейства в затруднено положение, за да могат да изпитат емоцията от завършване на гимназията, така както и другите ученици’, сподели жената.
Това е поредната благотворителна инициатива в която тя се включва. В предишната Пембе призова желаещите да помогнат с подаръци за изоставени деца по време на Коледните празници. Тогава кампанията пожъна успех, а даренията от Града на Белоногата бяха толкова много, колкото събраните от цялата страна в рамките на кампанията.

Милена Митева
От Милена Митева февруари 23, 2018 10:46
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама