Станислав Дечев зае нов ръководен пост в Хасково

Сакар нюз
От Сакар нюз ноември 15, 2019 11:20

Станислав Дечев зае нов  ръководен пост в Хасково

Новоизбраният кмет на Хасково Станислав Дечев положи клетва на тържествената церемония, състояла се на 9 ноември. На нея присъстваха областният координатор на ГЕРБ Делян Добрев и областният управител на област Хасково д-р Стефка Здравкова. Пред нея и пред жителите на община Хасково положиха клетва и общинските съветници и кметовете на кметства.
„Позволете ми да отправя своята искрена благодарност за гласуваното доверие и от тази, най-висока законодателна трибуна в Хасково, да заявя своята готовност за работа. Ще работя За Хасково! Ще работя с всеки от Вас! Ще работя открито! Защото Хасково заслужава всичките ми усилия и цялата ми енергия! Аз съм готов му ги дам!“, с тези думи Станислав Дечев се обърна към общинските съветници и към хората от Хасково, веднага след като положи клетва. „Пред всички Вас с клетва подписах моя договор за работа за Хасково и общината. И започвам да го изпълнявам!“, подчерта кметът на Хасково. На първото заседание на Общинския съвет за председател беше избрана адв. Таня Захариева от ГЕРБ.
След това молебен за здраве и благоденствие на хората от Хасково отслужи Знеполският епископ Арсений в съослужение с хасковските духовници. Празничната служба беше в храм „Архангел Михаил“. На Архангеловден епископ Арсений благослови новия кмет на Хасково и подари на Станислав Дечев икона, изпратена от Пловдивския митрополит Николай. Малко след това епископ Арсений освети и кметския кабинет и подари библия на градоначалника.
Станислав Дечев благодари на висшия духовник за подкрепата и подари на епископа красив пейзаж от Хасково на художничката Татяна Форева.

Сакар нюз
От Сакар нюз ноември 15, 2019 11:20
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама