Станислав Дечев зае нов ръководен пост в Хасково

Сакар нюз
От Сакар нюз ноември 15, 2019 11:20

Станислав Дечев зае нов  ръководен пост в Хасково

Новоизбраният кмет на Хасково Станислав Дечев положи клетва на тържествената церемония, състояла се на 9 ноември. На нея присъстваха областният координатор на ГЕРБ Делян Добрев и областният управител на област Хасково д-р Стефка Здравкова. Пред нея и пред жителите на община Хасково положиха клетва и общинските съветници и кметовете на кметства.
„Позволете ми да отправя своята искрена благодарност за гласуваното доверие и от тази, най-висока законодателна трибуна в Хасково, да заявя своята готовност за работа. Ще работя За Хасково! Ще работя с всеки от Вас! Ще работя открито! Защото Хасково заслужава всичките ми усилия и цялата ми енергия! Аз съм готов му ги дам!“, с тези думи Станислав Дечев се обърна към общинските съветници и към хората от Хасково, веднага след като положи клетва. „Пред всички Вас с клетва подписах моя договор за работа за Хасково и общината. И започвам да го изпълнявам!“, подчерта кметът на Хасково. На първото заседание на Общинския съвет за председател беше избрана адв. Таня Захариева от ГЕРБ.
След това молебен за здраве и благоденствие на хората от Хасково отслужи Знеполският епископ Арсений в съослужение с хасковските духовници. Празничната служба беше в храм „Архангел Михаил“. На Архангеловден епископ Арсений благослови новия кмет на Хасково и подари на Станислав Дечев икона, изпратена от Пловдивския митрополит Николай. Малко след това епископ Арсений освети и кметския кабинет и подари библия на градоначалника.
Станислав Дечев благодари на висшия духовник за подкрепата и подари на епископа красив пейзаж от Хасково на художничката Татяна Форева.

Сакар нюз
От Сакар нюз ноември 15, 2019 11:20
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.