Срещи с представители на извънземни цивилизации през 1947 г.

Сакар нюз
От Сакар нюз октомври 28, 2020 06:41

Срещи с представители на извънземни цивилизации през 1947 г.

Акценти

  • Конспиративна теория за Зона Б-51 в САЩ
  • Вестник „Сакарнюз“, # 40/924, година XVII, 23 - 29 октомври 2020 г. Излиза всеки петък в общините: Харманли, Тополовград, Симеоновград, Любимец, Свиленград, Ивайловград, Маджарово

Свързани публикации

Петко Петков

Този разказ го посвещавам в памет на скоро починалия професор уфолог Стамен Стаменов.
С него случайно се запознах преди години на един рожден ден на мой приятел в София. Оказа се, че аз когато съм бил курсист във Военната академия в София, той тогава е бил млад преподавател в същата. Пред цялата компания той ни запозна с една негова конспиративна теория за посещение на извънземни цивилизации на Земята.

Уфогията е полу /псевдо/наука, занимаваща се с наблюдения на неидентифицирани летящи обекти /НЛО/ – малко истини, доста фантазии и свръхестествени сили. Разказът му ме порази с невероятните си предположения и фантазии, които той смята за достоверни, а аз сериозно се усъмнявам в истинността им. Въпреки всичко си позволявам да преразкажа онова, което чух от него.
Всеизвестно е, че първото НЛО с няколко индивида, е свалено през февруари 1947г. в САЩ на територията на имението на един американски фермер. Останките от космическата станция и телата на загиналите космонавти се пазят и до днес в т.нар. „синя стая“, до която достъп нямат дори и президентите на САЩ. След няколко месеца, на 2 юли 1947 г., се състои среща с 4 представители от съзвездието „Стрелец“, кацнали във военно-въздушната база „Едуард“ с президента Труман, придружен от няколко представители на военнопромишления комплекс и едрия капитал.

Представителите на извънземните били малко по-високи от нас, снажни и доста красиви. Те предложили на Труман пълно атомно разоръжаване и забрана на всякакви опити с атомно оръжие на Земята. В замяна на това предлагат биологична технология, екологична защита и почистване на планетата. Откарали Труман в тяхната станция и му пуснали филм, на който се вижда какво би станало с планетата Земя, ако не се приеме предложението им – екологично-биологичен апокалипсис и почти пълна ликвидация на всякакъв вид живот. Труман отказва.

По това време САЩ е монополист в света с атомните си бомби /Съветският съюз има само водородна, но малко след това се сдобива и с атомна/ и не иска да изгуби световната си хегемония. На тръгване извънземните от съзвездието „Стрелец“ предупреждават Труман и останалите присъстващи, че след тях ще дойдат други, но те са „лоши“ от отмираща планета и с тях да не се осъществява никакъв контакт, понеже последствията за цялата планета ще бъдат пагубни.
След 5 месеца наистина пристигат другите представители на съзвездието „Орион“. Провежда се среща, на която те искат база на Земята /терен за лаборатории и съхраняване на индивиди от тяхната цивилизация/. В замяна обещават високи технологии за военната промишленост и други производства, които ще осигурят на САЩ пълна доминация над света. Идеята допада на САЩ и те се съгласяват. На 20 януари 1951 г. в същата ВВБ „Едуард“ се провежда втора среща на орионци, но вече с президента Айзенхауер. На нея е подписан договор съгласно уговорката от 2 юли 1947 г. Предоставена им е база в САЩ, която е засекретена под кодовото име „Зона Б-51“ в пустинята между 4 щата.
На срещата Айзенхауер е извикан последен, като основно от страна на САЩ присъстват „кингмейкърите“ – създателите на крале и президенти във всички сфери на администрацията, икономиката и армията. Това са главно икономически и финансови магнати като Рокфигер, Морган и представители на военнопромишления комплекс.
След подписването на договора този американски съвет засекретява всички подробности по този договор включително и от следващите президенти на САЩ. Затова Айзенхауер е единственият запознат отчасти с договора президент, а Труман напълно запознат.

Само 2 години след създаването на базата орионци започват да безобразничат на Земята. Правят много отвличания на хора, животни и растителни образци с цел изследване. Обаче голяма част от тях са умъртвявани за взимане на органи и кръвна плазма. Айзенхауер решава да ликвидира „Зона Б-51“, но Рокфедер го разубеждава да не предприема нищо срещу извънземните.
Един от следващите президенти, който научава за „синята стая“ и „Зона Б-51“, е Кенеди. Той иска от ЦРУ пълна документация и информация за извънземните и „Зона Б-51“. Предлага програма с три основни точки. Първата е да се запознае с договора. Втората е да се ликвидира „Зона Б-51“ и постигане на договореност със СССР за атомно разоръжаване. Третата е за разобличаване на задкулисието в управлението но САЩ и си върне федералния резерв на държавата. В това време, и до днес, федералният резерв на САЩ е собственост на финансовата олигархия, а не на държавата. В този момент федералният резерв се председателствува от брата на Рокфедер.
Тези три искания на Кенеди му костват живота. Само 10 дни след това искане към ЦРУ той е убит в град Далас, щата Тексас.
Следващите президенти, Джонсън и Линкълн, са слаби и са играчка в ръцете на задкулисието. Президентът Картър има твърдо решение да разсекрети договорът и срещите с НЛО, но е заплашен със случая Кенеди и той си затрайва.
Рейгън, като представител на военнопромишления комплекс и влиятелна личност в САЩ, извлича голяма полза от високите технологии в космоса, ВПК, производството и икономиката, но съзнавайки опасността от орионци, създава системата ИСО. Тази система уж е противоракетен щит срещу руските ракети /по официална версия, но по същество е система за защита и водене на междузвездни войни с други цивилизации/.
Горбачов на срещата си с Рейган в Рейкиавик – столицата на Исландия, го пита: „Какво е ИСО – яде ли се, пие ли се?“. Горбачов е слаб политик, голям наивник и е малка хапка за обиграния световен политик и лидер Роналд Рейгън. За да запази доминацията си над СССР, САЩ започва политика над спираловидна надпревара в превъоръжаване със СССР, което изтощава икономиката на Съюза и до голяма степен довежда до разпадането му.

Този разказ, колкото е забавен, толкова е и невероятен. Големите открития, променящи характера на човешкото развитие и достигащи до нови висоти, започват с фантастиката. Например Жул Верн с „Капитан Немо“, Елин Пелин с „Ян Бибиян на Луната“, Никола Тесла с трифазния ток – предаване на електричество без проводници, поставяне основите на телевизията и интернета, използване на атмосферното магнитно поле и т.н. Тези неща, които до 50-100 години писани от горните автори, са изглеждали фантастика, днес са реалност.

Човечеството отдавна лети в космоса, вече стъпи на Луната, разполагаме с безжични мобилни телефони за предаване на звук и образ от всяка точка на света, така че не се знае дали нещо от това след години няма да бъде реалност, защото ако днес за нас това е фантазия и научна измислица, то това може би се дължи на нашата слаба компетентност и неинформираност от нови знания. Поради тази причина проф. Стамен Стаменов, какъвто и чудак да изглежда, той е един ерудиран и голям учен в неговата област, за което трябва да му дадем достойното уважение и почит.

Снимка: idahostatesman.com

Сакар нюз
От Сакар нюз октомври 28, 2020 06:41
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама

Посещения

  • 9 471 249 преглеждания