Спортни трофеи блеснаха във „Вечер на спортиста“

Милена Митева
От Милена Митева декември 13, 2019 11:33

Спортни трофеи блеснаха  във „Вечер на спортиста“

Златни, сребърни и бронзови медали, купи и трофеи на спортисти от Харманли заблестяха във „Вечер на спортиста“. Те бяха изложени в „Кът на успеха“ в Културния център на града. Събитието се състоя на 11 декември и на него, освен треньори и техните възпитаници, присъстваха и любители на спорта.
От името на домакините – Община Харманли, към президенти на клубове, треньори и спортистите се обърна зам.-кметът Валентина Димулска. В изказването си тя отбелаза, че най-голямата оценка за труда им са шампионските титли, купи и медали, завоювани от децата.
След това водещата на събитието прикани присъстващите да разгледат „Кът на успеха“. Гордостта на момичетата и момчетата, допринесли за златните, сребърните и бронзовите медали и купите, очароваха присъстващите, които имаха възможност да видят колекциите на всички клубове на едно място и да се снимат с тях.
В духа на предстоящите празници организаторите бяха подготвили две изненади – коледна томбола и възможност за снимки и забавни моменти пред стената на желанията с талисмана на спортните клубове – Готиният вълк.
Късметлиите получиха игри за тийнейджъри, с които да се забавляват с други техни приятели.
За настроението на присъстващите се погрижи певецът Борислав Борисов и възпитаниците на Наталия Василева от Зумба клуб към НЧ “Харманли – 2001“.
В края на събитието спортистите се почерпиха с голяма торта във формата на стадион „Хеброс“, върху която бяха изписани и имената на петнадесетте спортни клуба в Града на Белоногата.

Милена Митева
От Милена Митева декември 13, 2019 11:33
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.