Спортни трофеи блеснаха във „Вечер на спортиста“

Милена Митева
От Милена Митева декември 13, 2019 11:33

Спортни трофеи блеснаха  във „Вечер на спортиста“

Акценти

  • Вестник „Сакарнюз“, #46/175, 13-19 декември 2019 г.

Свързани публикации

Златни, сребърни и бронзови медали, купи и трофеи на спортисти от Харманли заблестяха във „Вечер на спортиста“. Те бяха изложени в „Кът на успеха“ в Културния център на града. Събитието се състоя на 11 декември и на него, освен треньори и техните възпитаници, присъстваха и любители на спорта.
От името на домакините – Община Харманли, към президенти на клубове, треньори и спортистите се обърна зам.-кметът Валентина Димулска. В изказването си тя отбелаза, че най-голямата оценка за труда им са шампионските титли, купи и медали, завоювани от децата.
След това водещата на събитието прикани присъстващите да разгледат „Кът на успеха“. Гордостта на момичетата и момчетата, допринесли за златните, сребърните и бронзовите медали и купите, очароваха присъстващите, които имаха възможност да видят колекциите на всички клубове на едно място и да се снимат с тях.
В духа на предстоящите празници организаторите бяха подготвили две изненади – коледна томбола и възможност за снимки и забавни моменти пред стената на желанията с талисмана на спортните клубове – Готиният вълк.
Късметлиите получиха игри за тийнейджъри, с които да се забавляват с други техни приятели.
За настроението на присъстващите се погрижи певецът Борислав Борисов и възпитаниците на Наталия Василева от Зумба клуб към НЧ “Харманли – 2001“.
В края на събитието спортистите се почерпиха с голяма торта във формата на стадион „Хеброс“, върху която бяха изписани и имената на петнадесетте спортни клуба в Града на Белоногата.

Милена Митева
От Милена Митева декември 13, 2019 11:33
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.