Спортни клубове получиха терени за занятия в следващите 5 години

Милена Митева
От Милена Митева май 30, 2020 12:25

Спортни клубове получиха терени  за занятия в следващите 5 години

Акценти

  • Регионален вестник, # 21/905 година XVII, 29 май - 4 юни 2020 г. излиза всеки петък в общините: Харманли, Тополовград, Симеоновград, Любимец, Свиленград, Ивайловград, Маджарово

Свързани публикации

Община Харманли предостави за безвъзмездно ползване терени на спортните клубове от града. Решението бе взето на юнската сесия на ОбС и ще важи за период от 5 години.
От решението на местните парламентаристи става ясно, че Клуб по хокей на трева „Вълците“ ще ползва спортна площадка (многофункционално спортно игрище) в парк „Димана Данева“.
На същото място ще се води и дейността на Сдружение “Спортен клуб по хокей на трева Хеброс“. И двата клуба ще използват площадката съобразно одобрен график.
На спортната площадка (футболно игрище) на ул. “Алеко Константинов“ (в Язовирския квартал) ще се провеждат тренировките на футболен клуб „Герганин извор“.
Занятията на другия, „Хеброс – 1921“, ще бъдат водени на футболно игрище, част от Спортен комплекс „Хеброс“ и ще ще могат да ползват две съблекални. Възпитаниците на футболен спортен клуб „Харманли – 04″ ще тренират на многофункционално игрище на този комплекс.
Спортният клуб по лека атлетика “Хеброс“ ще използва безвъзмездно зала с лекоатлетическа писта.

Милена Митева
От Милена Митева май 30, 2020 12:25
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама