Спортисти се доказаха пред Тереза Маринова

Милена Митева
От Милена Митева юни 12, 2018 11:40

Спортисти се доказаха  пред Тереза Маринова

Акценти

  • Симона Георгиева отново се доказа като един от най-добрите спортисти от СКЛА “Хеброс“- Харманли. Това стана на деветото издание на турнира „Тереза Маринова и приятели“, който се състоя на 3 юни, неделя.

Свързани публикации

Симона Георгиева отново се доказа като един от най-добрите спортисти от СКЛА “Хеброс“- Харманли.
Това стана на деветото издание на турнира „Тереза Маринова и приятели“, който се състоя на 3 юни, неделя. Момичето се съревновава със 119 конкурента в нейната възрастова група. Успех за златен медал на 60 метра тя записа, след като преодоля разстоянието за 8,22 сек. При скок дължина от място атлетката на Димитър Карамфилов направи свой личен рекорд – 2,24 см. В тази дисциплина тя се раздели на сантиметър от златото. Като допълнителна награда Симона получи чек от 100 лв. за най-добър състезател във възрастта си.
От града на Белоногата в турнира участие взеха Даниел Живков, Станислав Колев и Християна Налбантова. Госпожица Налбантова завоюва сребърен медал на скок дължина от място, с резултат 198 см. В дисциплината бягане на разстояние 60 метра, тя стана 6-та при момичетата. Станислав Колев остана на същата позиция при момчетата. На 150 метра резултатът му също го класира 6-ти. На Международен турнир „Самарско знаме“ – Стара Загора, трима състезатели представиха клуба на Харманли. В скок височина Преслава Пачеманова взе бронзов медал, след като преодоля 160 см. На скок дължина Ивет Тодорова зае седмото място. В дисциплината 400 метра с препятствия Силвия Георгиева остана на 8 позиция.
Предстои Републикански национален шампионат за момичета и момчета под 16 години в София – Национален стадион Васил Левски, на 9 юни.
Със 6 състезатели, ще се представи клубът в четирибоя – 60 метра, дълъг скок, 60 метра с препятствия и 600 метра за момичетата и 800 метра за момчетата.

Милена Митева
От Милена Митева юни 12, 2018 11:40
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама

Посещения

  • 9 919 108 преглеждания