Спортисти подобриха физическите си способности след лагер

Милена Митева
От Милена Митева август 18, 2019 15:33

Спортисти подобриха физическите  си способности след лагер

Акценти

  • Вестник „Сакарнюз“, #31/160, 16 август – 5 септемвври 2019 г.

Свързани публикации

С табата, функционален тренинг и бойни изкуства се занимаваха спортисти от Харманли и Свиленград. Те взеха участие в учебно-тренировъчен лагер, състоял се от 5 до 10 август в Банско. Участниците от двата града се присъединиха към двуразовите занимания, водени от Господин Бабамов от Града на Белоногата и други гост-инструктори от Хасково и столицата.
През първия ден любителите на спорта от различни възрасти – от 7 до 50 години, участваха в комбинирани занятия в рамките на йога, функционален тренинг и с елементи от бойните изкуства. Всеки получи необходимите знания за вида спорт на теория и практика.
„Участниците подобриха физическото си състояние, тъй като мястото е подходящо за провеждане на такъв тип спортни лагери“, сподели сенсей Бабамов. Участниците имаха и възстановителни процедури в спа центъра на комплекса.
В един от дните бе извършен поход до връх Вихрен. Там участниците показаха способностите си в изкачването на 2 914 метра. За три часа всички превзеха върха, като най-малките участници показаха най-голяма издръжливост.
„В занятието взеха участие тридесет човека и всички се завърнаха доволни. Наблюдавахме и културни събития организирани по повод Международния джаз фест”, сподели организаторът на лагера Господин Бабамов.
Той съобщи, че продължават тренировките по видовите спорт – кудо, йога, табата, за желаещите да спортуват и през най-горещия месец – август.

Милена Митева
От Милена Митева август 18, 2019 15:33
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама