Спортисти подобриха физическите си способности след лагер

Милена Митева
От Милена Митева август 18, 2019 15:33

Спортисти подобриха физическите  си способности след лагер

Акценти

  • Вестник „Сакарнюз“, #31/160, 16 август – 5 септемвври 2019 г.

Свързани публикации

С табата, функционален тренинг и бойни изкуства се занимаваха спортисти от Харманли и Свиленград. Те взеха участие в учебно-тренировъчен лагер, състоял се от 5 до 10 август в Банско. Участниците от двата града се присъединиха към двуразовите занимания, водени от Господин Бабамов от Града на Белоногата и други гост-инструктори от Хасково и столицата.
През първия ден любителите на спорта от различни възрасти – от 7 до 50 години, участваха в комбинирани занятия в рамките на йога, функционален тренинг и с елементи от бойните изкуства. Всеки получи необходимите знания за вида спорт на теория и практика.
„Участниците подобриха физическото си състояние, тъй като мястото е подходящо за провеждане на такъв тип спортни лагери“, сподели сенсей Бабамов. Участниците имаха и възстановителни процедури в спа центъра на комплекса.
В един от дните бе извършен поход до връх Вихрен. Там участниците показаха способностите си в изкачването на 2 914 метра. За три часа всички превзеха върха, като най-малките участници показаха най-голяма издръжливост.
„В занятието взеха участие тридесет човека и всички се завърнаха доволни. Наблюдавахме и културни събития организирани по повод Международния джаз фест”, сподели организаторът на лагера Господин Бабамов.
Той съобщи, че продължават тренировките по видовите спорт – кудо, йога, табата, за желаещите да спортуват и през най-горещия месец – август.

Милена Митева
От Милена Митева август 18, 2019 15:33
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.